Українська Канада
-
Добрий день , підкажіть якщо я везу з собою готівку в еквіваленті чуть більше 10 т. канадських доларів , чи варто їх декларувати , чи можна до 10 т закинути на карту , а решту в готівці тримати? Чи при декларуванні коштів в аеропорті в мене не будуть вимагати документи походження коштів ? І чи варто декларувати свій ноутбук?
-
Ми будемо летітити повною сім’єю з дітьми (всього 2 дорослих та 3 дітей); тому чоловік виїзний; от і запитую. В Калагарі така сама ситуація? І є куди дзвонити, дайте будь ласка контакти
-
Можливо вже хтось питав , чи є безкоштовні курси англійського в Торонто ?
-
Долетіли?
-
Чи можна довіряти цій компанії? Ви довіряли? 🆘🙏🙏 Просто на сайті авіакомпанії ціна 1400 євро 6 а на Ківі 2 квитки в 2 сторони 450, як зрозуміти)? 😂😂 Тема у тому що по моїй логіці так, що kiwi купує квитки у авіакомпанії І як це може бути що квіткі у декілька рази дешевше?
-
Посередникам типу ківі чи каяка краще не довіряти, я через них хіба існуючі маршрути шукаю. Наприклад, одного разу, я купляла квиток заздалегідь, а мені перенесли рейс на два дні. Компанія, в якої я купляла, повідомила про це. Чи повідомив би про це Ківі? Навряд. В них є підозрюю якась штука типу резерву квитків, що у посередника виходить дешевше, але іноді трапляються накладки, відповідно може бути овербукінг (це коли продали кілька квитків на одне місце), і посередники скажуть звертатись в авіакомпанію, а авіакомпанія пошле до посередників. Звісно, вірогідність таких штук доволі низька, але може статись.