Українська Канада
-
Можна запитати Вас, як Ви будете летіти з Німеччини? Ми шукаємо прямі рейси так як летимо вперше. Але варіантів небагато і ціни на березень трохи кусаються
-
Питання до батьків школярів: чи дозволені у школах мобільні телефони або планшети? І чи для навчання учню старшої школи достатньо буде планшета чи потрібно ноутбук?
-
Тіпа тех перерва?
-
Ще вчора зранку, писалося,що сайт,деякий час,не буде працювати.Ніби не довго
-
Підкажіть будь ласка, я знаю, що окрім біометрії ще треба сфотографуватися. Якщо нам з братом не треба робити біометрію, то чи треба нам окремо реєструватися на фото(якщо так, то де)? Або ж нам реєструватися через маму, позначити, що на беометрію одна особа, а приїхати і зробити фото разом з нею? Взагалі я бачила на сайті, де реєструються на дату та час, що коли обираєш кількість осіб, то там треба вести номер, який прийшов через це біометричне письмо, але знову же, ми з братом його не отримали
-
Yevheniia Cuapa, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Біометрію не здають особи віком до 17 ( включно)та після 61 року, канадські візи не місять фото, тому, якщо Ви не повинні здавати біометрію, то й не повинні робити фото
-
Саме так, якщо Вам з братом ще немає 18, то Вам їхати не потрібно
-
Дякую велике! То ж їхати має тільки мама, а нам не обов'язково?
-
Прямі рейси зазвичай дорожче в двічі ніж з пересадкою, якщо без тварин то дивіться типу Лоукости( вестджет, кондор) але на нормальних сайтах Google подорож, Expedia, Skyscanner. Якщо дивитись квитки туди і назад (з півроку різницею) вони теж дешевше. На офсайтах буває дорожче. І ще дуже залежить куди саме ви будете летіти. Ще є хороша група де дівчата допомагають брати квитки( ціна +-630-750$ з їх інтересом і 2 чемодана+ ручна поклажа)
-
Так я знаю, та у нас майже скрізь це онлайн і по закону можна це зробити на протязі 2 тижнів як виїхали. Про справку що знявся не знають. Може хто брав підкажіть як вона виглядає чи називається? В банку випросила , так вони від руки написали що рахунок закрит в звичайний штамп поставили.
-
Добрий день, чи знає хтось контакти перевозок речей з Європи до Канади ?
-
Підкажіть, ми їдемо в Канаду, чоловік далекобійник, потрібно в Польщі вибирати довідку про не судимість і про відсутність аварії і де це можна зробити?
-
а десь вказано "їдьте з діркою в кишені , ми все за вас зробимо" ? є пропозиції оренди житла, є вакансії різні, є групи з допомогою
-
як знайти роботу в канаді лол? типу прилетів, гроші дали, готель на місяць часу дали а далі шо? на вулиці жити?
-
Підкажіть назву групи будь ласка 🙏🏾
-
Доброго ранку, спільнота! Маю питання по декларуванню валюти при в'їзді в Канаду. Декларується сума більша за 10000кад на сім'ю чи на кожну дорослу персону окремо?
-
На сім'ю
-
Доброго дня, з моменту заповнення та відправки завки на CUAET, скільки часу займе прийняття рішення та відкриття візи?
-
Вам ніхто цього не скаже, бо хтось чекав місяць, а хтось - сім місяців
22 Jan 2023, 19:22
73605/123847
about 2 hours ago