Українська Канада
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, може, хто стикався. Збираємось у Канаду з сином (15 років). Хочу, щоб він здобув освіту в Канаді, але жити з ним до повноліття немає можливості. Може знає хто як влаштувати дитину в сім'ю, що приймає, в якій вона може жити і навчатися в школі. Яка організація в Канаді цим займається не посередники, а саме на місці, куди звертатися? Завчасно дякую за відповідь
-
В Канаді дитина до 18 (19) років не можне знаходитись без дорослого, що несе за неї відповідальність офіційно. Тому ви маєте шукати хвостів, які будуть готові оформити опікунство над вашим сином. Якщо плануєте віддавати до приватної школи, вони часто оформлюють опікунство на когось з вчителів або адміністрації школи. Не знаю, наскільки це гарна ідея, якщо у вас немає родичів або близьких знайомих, яким можна довірити свою дитину, бо це ж серйозна відповідальність, всі питання по медицині, школі, з оформленням документів і т.і. вони мають вирішувати. Є багато сервісів, що надають подібні послуги. Пошукайте в інтернеті, в Гуглі їх одразу видає купу, але всі вони платні.
-
Добрий день у мене знов питання про переліт з дітьми до до 2 років. Хтось здавав дитячий візочок в багаж? Чи як перевозять дитячий візочок? У нас він НЕ маленький, а досить масивний (для зими це те що треба) то нам доведеться його скласти і здати в багаж?
-
Візочок здається, так. В багаж, але є якійсь спеціальний відділ для візочків чи типу того ) це варто мати на увазі ось чому: по-перше, його у вас можуть забрати прямо перед трапом, а не в моменті здачі багажу (це треба уточнити в конкретній авіакомпанії). По-друге, візочки в аеропорту Торонто забирати треба в іншому місці, не там де валізи (бо ми довго чекали саме там). Є окрема кімната куди їх привозять
-
привіт, я хотів би у вас запитати з приводу візи, я не українець, вирішили з моєю дівчиною українка їхати в канаду, у нас договір на оренду квартири, чи можна здати документи на візу