Українська Канада
-
Добрий день у мене знов питання про переліт з дітьми до до 2 років. Хтось здавав дитячий візочок в багаж? Чи як перевозять дитячий візочок? У нас він НЕ маленький, а досить масивний (для зими це те що треба) то нам доведеться його скласти і здати в багаж?
-
Візочок здається, так. В багаж, але є якійсь спеціальний відділ для візочків чи типу того ) це варто мати на увазі ось чому: по-перше, його у вас можуть забрати прямо перед трапом, а не в моменті здачі багажу (це треба уточнити в конкретній авіакомпанії). По-друге, візочки в аеропорту Торонто забирати треба в іншому місці, не там де валізи (бо ми довго чекали саме там). Є окрема кімната куди їх привозять
-
привіт, я хотів би у вас запитати з приводу візи, я не українець, вирішили з моєю дівчиною українка їхати в канаду, у нас договір на оренду квартири, чи можна здати документи на візу
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html Прогорніть до proof of work experience
-
Будем в Канаду 😁