Українська Канада
-
Яка нафіг ворожнеча, людина запитала про "пігулки" трансгендерів. Про хейт спіч мови не йде, звичайно такого бути не повинно
-
До чого тут демократія? Розповсюджувати мову ворожнечі проти людей це не свобода думки, а злочин. Ваша свобода закінчуєтся там, де починаєтся свобода інших.
-
І про яку демократію може йти мова, коли не може буде іншої думки про одностатнві шлюби та подібне
-
Gay village в столиці Канади, Оттава)
-
а ніхто нікого і не звинувачував, просто пожартували із відсилкою до рос.пропаганди ''гейропа'' і т.п. де ''мальчікам в трусіках'' дають ''трансгендерні таблєткі''
-
Ну як сказати... таким бути то можна, тільки тримати своє ''фє'' при собі.
-
Я подумав, що мається на увазі, коли в школах дітей навчають нормальності таких відносин, я не знаю подробиць, але у її виразах точно не було достатньо підстав, щоб звинуватити у гомофобії
-
Вистачає, просто там їх не так багато. Різниця типу 30\70 і 70/30. Ось і вся різниця.
-
Ну ось ви назвали ще одну причину, щоб не бути разом з руснею: читати більше корисних книжок та розумнішати. Приїхати в Канаду або США та бути гомофобним - це якись нонсенс.
-
Ну типу якщо підліток вирішив що він трансгендер, то є гормональна терапія. Тут такий закон що батьки не можуть це заборонити
-
Так не тільки ж українці чи русня такі. І в Польщі і у Франції і навіть вже у Канаді (від явно місцевих, край Американців) я чула подібні вислови в сторону інших людей від різних етнічних груп. Не треба взагалі нікого ідеалізувати або демонізувати. Всюди вистачає всіх )))
-
Не буду заважати нашим навчатися на помилках, коли всі дружно підуть подаватися на міграцію а потім дізнаються, що через їх гомофобію їм скажуть ні, може життя навчить)
-
...ну всі дружно точно не підуть, зараз вже іде ріст ажіотажу на квитки назад :)
-
В тому то і справа, що ми не тикаємо, а тихенько чи й анонімно обговорюємо такі проблеми у ''нашому'' суспільстві.
-
Це зараз такий самий хейт-спіч в сторону «наших, що нахватались від русні», як і від гомофобів ))) Нам самим тре припинити показувати пальцями на тих, хто показує пальцями. Хай вони будуть десь на своєму гомофобному дні самі
-
Дякую
-
Та отож все за Канаду шукаю 24/24
-
Вам вірю, дякую
-
Кажуть в школi є завдання визначитись хто ти є,дівчина чи хлопець, і як хтось хоче змінити пол йому допомагають без дозволу батьків😳
-
Я не проти тих хто зробив свій вибір, але скажемо так казки про двох принців дитині читати не стану
22 Jan 2023, 19:22
73728/124680
about 3 hours ago