Українська Канада
-
Друзі, хто знає де можна записатись на безкоштовні онлайн курси Англійської мови для новоприбулих українців?
-
Дякую. Бо говорять люди шо пргдовжили
-
а також підняли допомогу із 3к до 9ти і будуть давати 2 рази, говорять люди
-
Кстати я эту информацию слышал сегодня тоже )
-
В BC є LINC. Потрібно записатися до них на іспит, вони визначають рівень знання мови і потім можна записуватися на курси. Не знаю просто в якій ви провінції, можливо в інших немає цієї організації.
-
LINC є всюди, бо це федеральна програма. Просто у різних провінціях різні провайдери пропонують курси, які дають сертифікат від LINC. У той же час цей сертифікат не дійсний для імміграції, але підходить для громадянства
-
Люди і не таке скажуть. Читайте на офіційному сайті,а не вірте людям. А то ви від одних почули і в інших запитуєте
-
Хіба я тебе питав про допомогу? В тебе якщо пмс то ти іди чоловіка свого довби, а не тут людям груби
-
Я тебе забув запитати що ти думаєш про мою аватарку. Невже ти думаєш, що мене цікавить думка людини з вулиці. Нащо щось комусь питати коли тебе про це не питають?!
-
Особисто в мене немає наміру їхати в канаду. Це село аідстале від цивілізації на років 20
-
Эх, прийдеться тепер виїжджати з Канади і вертатися, а то як я без подарунка🤓
-
То так можна було і сказати, а то розвели цілу дискусію
-
Це все одно що на вулиці. Canada.ca Тільки тут ви знайдете достовірну інформацію. Ніяких оновлень пр КУАЕТ там немає
-
Ще кажуть,що якщо українець приїде після 31 березня по cuaet ,йому в аеропорту видають одразу citizenship і також 1 bedroom apartment у подарунок. (Будинок дадуть,якщо рік проживеш)
-
Запитую не на вулиці людей а там де лбди цим цікавляться
-
Про аватарку згідна
-
Я до тебе з остроумними дурницями не писав
-
Не тобі розказувати що мені робити.
-
Пане,я не розумію,що ви тут робите,ідіть у группу своєї країни і там дискусуйте
-
Хочу і задаю. Тебе це не має цікавити