Українська Канада
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, які документи треба взяти із собою в Канаду? Дякую за відповідь.
-
Всім порядним Українцям доброго ранку, не можу стримати свої обурення. Хочу звернутися до тих Тварин які знімають гроші які дає влада Канади беруть кредити і уйобують звідси, нащо ви це робите? Ви розумієте що ви бруднуєте нашу націю? За таких виродків всі починають думати що ми всі такі. І порядочним Українцям потім важко тут. Не їдьте сюди якщо ви не настроєні серьезно, не ганьбить нашу націю!!!
-
Підкажіть будь ласка...чи є право подачі на номінацію провінції, якщо підписати робочий контракт до кінця терміну дії ворк перміту, термін якого менший ніж 2 роки (1 рік 10 міс)? Чи можна через півроку податись на номінацію провінції? Просто наскільки відомо, що провінція вимагає контракт фулл тайм джоб мінімум 2 роки :(
-
Залежить від вимог провінції тільки. Такий кейс може роздивитись і точно сказати вже офіцер при подачі. Але дуже навряд. Якщо сказано 2 - значить 2
-
Та Канада нормально страхується, не турбуйтесь. 3000 - і так зрозуміло, що «проїсться». Це не на відкриття бізнесу чи придбання ліків цілеспрямовано Кред- машину з Канади особливо не вивезеш без доків, хіба США, але там знайдуть. А кредитки новоприбулим без роботи відкривають на мізерні суми
-
Взагалі не розумію яка суть приїзду, отримання 3000 канадських доларів та від'їзду назад. В чому суть такого бізнесу? 3000$ це 2100€ Літак коштує 500-600 в одну сторону. Для отримання картки в банку та допомоги потрібно прожити в Канаді хоча б два тижні. Це Торонто, або Монреаль. Хай 40€ доба = 560€ Ще потрібно щось їсти весь цей час... Хай 100€ на харчування. Виходь -1700€. Доход 400€. Стільки маніпуляцій за 400€? Якійсь бізнес для ніщебродів...
-
я маю на увазі якраз Манітобу, якщо контракт менший ніж на 2 роки
-
дякую Тобто я маю право на подачу на номінацію Манітоби через роботодавця якщо контракт з ним я маю підписаний менше ніж на 2 роки, а наприклад на 1 рік 10 місяців? Бо Манітоба вимагає контракт мінімум 2 роки з роботодавцем на номінацію