Українська Канада
-
Можливо. Цікаво би подивитися статистику скільки відлітає ю
-
Вітаємо, First Tom! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Куди?
-
Канадська компанія У ТОРОНТО United chargers набирає працівників на складальну лінію. Більше половини працівників компанії українці чи російськомовні. Начальство російськомовне. Посилання на вакансію ca.indeed.com/job/assembly-workerwarehouse-associates-7818a023546761f4
-
Порадьте будь ласка банк для новоприбулих Манітоба, десь зустрічала що якийсь банк пропонує 2 роки безкоштовного обслуговування?
-
привіт) розумію, що цю тему вже проговорювали в чаті 100 разів, але діло для мене дуже переживательне, бо це паспорт) хто подавав на візу в Лондоні? Або за його межами? як коректно треба відправити паспорт на вклейку? 1. я боюсь його відправляти в цілому поштою, але вибору немає, бо живу дуже далеко і їхати туди буде проблематичніше, тому вирішила таки поштою 2. якою краще службою скористатись? 3. як я зрозуміла треба вкласти у посилку: паспорт, лист, і свої контактні дані. зовсім не зрозуміла куди треба платити для зворотньої доставки паспорта потім? на сайті VFS Global є якийсь пункт про доставку в обидві сторони і коштує 35 фунтів, але як я розумію треба ж на пошті оплатити вартість доставки? кому я маю оплатити доставку?) дуже прошу допомогти, якщо хтось робив, бо я взагалі 0 в таких питаннях. буду дуже вдячна🙏🏻