Українська Канада
-
занйдіть внеті посередників які за 2000 грн відправляють паспорти дітей на вклейк, таких послуг багато
-
В мене у сестри була така ж проблема. Через тиждень очікування все запрацювало
-
Спробували для нащо бабусі - те саме - 3 заявки - 3 проблеми
-
Привіт, маю питання -Хто останнім часом заповнював форму на допомогу? Спробував заповнити для себе - отримав помилку про те що дані не співпадають з їхніми записами. Подзвонив на на номер - 6133214243 - півгодини запитань про мене і мій перміт - сказали що потрібно передзвонити за 7 днів. Тільки що спробував дружину зареєструвати - та сама помилка - це збій системи чи у нас щось не так
-
Капець
-
Чекають і більше
-
Хтось ще чекав 4 місяці ?
-
Привіт
-
Чекати
-
Скажіть будь ласка, що я маю робити в цій ситуації: ми с чоловіком вже отримали візу, на візу сина, чекаємо майже 4 місяці, кризис форму відправила, відповіли. З того часу пройшов місяць.
-
дякую
-
Якщо я раніше приїду (на день раніше, наприклад), чи має сенс прийти та спитати - зможуть вони мене прийняти? Як вважаєте - це ймовірно?
-
Так. Корпорація, щось таке. Треба. Але, як зазначили вище, робота на власну корпорацію не дасть вам підстав на отримання ПР. Короче, треба досліджувати.
-
Так
-
тобто відсканував пальчики і сказали - до побачення?
-
Якщо у вас є бажання назавжди залишитися в Канаді, то ви не зможете це зробити якщо працюєте на себе.
-
Все автоматично в особовому кабінеті буде.
-
Підкажіть хто знає, якщо працювати на себе, фріланс, то треба відкривати підприємця?
-
Підкажіть, після проходження біометрії, які документи повинні надати для підтвердження? Чи як це відбувається?
-
чекайте, все норм буде
22 Jan 2023, 19:22
74269/125248
41 minutes ago