Українська Канада
-
Шановні, якщо запізнюся на відбитки до візового центру у Львові по поважним обставинам (бомбометання та ракетні обстріли), мене приймуить? Беру білет на потяг, порадьте який потрібен запас часу? Є варіанти 6годин, є варіанти 25годин запасу. Порадьте що-небудь 🙄
-
Відправив паспорт на вклейку 25.12
-
Коли почав реєстрацію був 11-й місяць
-
Доброго дня, відправляли паспорт 9го лютого, вчора прийшов мейл що паспорт з візою вже забрано з центру кур'єром
-
Ого. Дуже довго щось вклеюють, мали б вже все зробити Може дійсно листа просто не прислали
-
Підкажіть, у Торонто тільки в першому аеропорті є організація, яка допомогає с поселенням при наявності місць, чи в обох?
-
Доброго дня. Де найдешевші білети у Канаду?
-
@x0Maks, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день, до basic tax буде відноситтись pay stubs від одного працедавці + виплати за півтори місяця від WCB ?
-
Сама здача біометрії займає 5 хв. Питання в тому як швидко вас приймуть
-
Доброго дня. Чи є у групі моряки? Мені дуже потрібно задати декілька питань?
-
Нажаль, не зрозумів вас. Це добре чи погано? Якщо я записан на 10, а прийду в 15 та скажу що русня бомбила та потяги затрималися (все може бути), мене приймуить? Чи не варто розраховувати на співчуття?
-
Все залежить від них. 50 на 50. Якщо би ВФС самі закрились на час тривоги і ви прогавили свій час то би пустили вас 100%. Я би на вашому місці ризикнув
-
++ думаю, якщо той самий день, то приймуть, якщо інший, то треба заново реєструватись, якщо що, можна показати квиток на потяг. Там ж люди сидять, а не звірі)
-
Дякую.
-
Дякую)
-
😅 я читала, що одній дівчині на зупинці декілька років тому запальничкою підпалили жилетку хутряну)) вони за захис тварин. Тільки штучне
-
Не треба
-
Я була записана на 10:40, а о 9 ранку почалася повітряна тривога. Під візовим центром зібрався натовп, тому що він не працює під час тривоги. Десь біля 12 був відбій, і почали пускати всіх згідно години запису. Сама здача біометрії проходить дуже швидко, все чітко організовано. Якщо людина не прийшла у цей день, запис скасовується. Якщо просто запізнитися на якийсь час, думаю, що впустять 😊
-
Olena, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
74423/124695
about an hour ago