Українська Канада
-
Підскажіть будь ласка Почала заповнювати анкету на візу для групи з трьох: чоловік, жінка і дитина. Почала зі жінки І дойшла просто до кінця Не додавши чоловіка і дитину Чи можна якось продовжити, щоб додати ще їх анкети і всі буди разом? Чи то треба спочатку починати?
-
А чи знають ці люди, що "в контакті з IRCC" чому так довго (в нас, наприклад, майже сім місяців) немає запрошення на вклейку на дитячий паспорт? Неодноразово писали в кризову с проханням прискорити процес. Результату ноль. Всі дорослі вже з візою два місяця. Знущання якесь.
-
Ну просто я мала спочатку заповнити окрему анкету на кожного а потім зберегти всіх разом А я зберегла повністю лише жінку І вже прийшло підтвердження що заявку успішно прийнято І на початку я вказала що це група А виходить подала лише її
-
Для читання можна використовувати браузер. Просто перетягніть ваш pdf у вікно браузера. А зберегти docx як pdf можна у office
-
назва має бути англійською без точок, тире, інших знаків і цифр
-
якщо ви щось хочете конвертувати в плф, то використовуйте онлайн сервіси типу pdflove, гугліть запити doc to pdf або jpg to pdf. Є купа безкоштовних. Але портал же наче приймає jpg / docx. То просто вирравте назву файлу. І не зітріть розширення (.jpg/.docx)
-
Щоб вони з'явились у віконці додавання, знизу праворуч оберіть "всі файли". Звичайно це за умови, що сайт приймає пдф (я не пам'ятаю вже)
-
Вибачте, я не так прочитав 😁