Українська Канада
-
Христина Голод, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
На rentfaster є багато варіантів за 2500 cad приблизно
-
Добрий день . Підскажіть будь-ласка , якщо будемо подавати заявку на cuaet всією сім’єю , всі мають закордонні паспорти , діти також . Потрібно перекладати і прикріпляти свідоцтво про народження ?
-
Доброго дня, маю 2 питання: 1. На вклейку візи потрібно записувтися чи можна просто зайти без запису? 2. Чи можливо замість вклейки візи у паспорт отримати якись электронний лист та їхати в Канаду з цим листом?
-
1. Треба відправляти на вклейку. 2. Можно отримати foil less та їхати з ним. (вклеєна віза має свої переваги - в Ютубі все є).
-
А, тобто я її не одразу отримаю? Потрібно буде щє чекати?
-
В мене ніякого контракту на руках немає, тому дякую, попереджу за 2 тижня
-
Від 3 до 8 тижнів.
-
з Португалії в Іспанію (в Португалії немає VFS)
-
А звідки відправляли?
-
Зрозумів
-
1. дивіться умови візового центру, в деякі можна відправити лише поштою, в деякі треба записуватись і приносити. я відправляв поштою - сумарно десь місяць зайняло. 2. інує одноразова foil-less віза, але це треба писати у підтримку, чекати і тд, якщо є паспорт відправляйте його краще - буде multiple entry віза
-
Тобто це не працює так: приїзжаєж у vac, тобі її одразу вклеюють і Ти йдеш на літак?
-
Зрозумів
-
Ніт, закрит VAC.
-
Ні В Україні не вклеюють візи
-
В Києві можуть вклеїти візу?
-
Якби так було, було б чудово. Черги з "бажаючих" до Канади, та "хай в мене буде віза" - страшенні.
-
Та я вже подав заявку)
-
Відкриють( рано чи пізно), треба чекати. Але CUAET закриють в Березні. 🎉🎉
22 Jan 2023, 19:22
74676/125252
about 3 hours ago