Українська Канада
-
Доброго дня усім . Підкажіть будь-ласка : якщо летіти з Європи до Торонто через Монреаль ( я знаю що ворк перміт оформити треба у першому аеропорті , то питання чи у Торонто літак прилітає у міжнародний термінал де є можливість отримати допомогу чи у внутрішній термінал , якщо у внутрішній то треба йти з термінала до терміналу )?
-
Хочу поделиться информацией : Чтобы не стать жертвой мошенника при оформлении аренды надо : 1 . В интернете заказать справку о собственнике недвижимости - 20 или 30 дол ( точно не помню) 2. Договор должен быть только на собственника квартиры и все в нем подробно прописать 3. Попросить предоставить документы, подтверждающую личность ( водительское удостоверение) 4. Оплата только на банковскую карту .
-
Я хочу, кудв писати ? Ще не в Канаді поки
-
ШУКАЮ ВАЙНЯТИ Хто тут шукає додатковий заробіток, не виходячи з власного дому? Мій офіс (Coldwell Banker Real Estate) шукає агентів, які можуть працювати вдома та онлайн. Якщо ви або хтось із ваших знайомих бажаєте заробляти додаткові 800 доларів на тиждень, щоб поповнити ваш поточний рахунок дохід, напишіть мені. Оплачується щотижня. Досвід не потрібен, навчання проводиться. У наш час, що б ан додаткові $800 щотижня для вашої родини протягом цього сезону? «ЯК» почати роботу. - Є тимчасові та постійні вакансії
-
@banofbot