Українська Канада
-
Тоді думаю просто не помітили, а зараз 5 ранку (у бс), продублюйте просто пізніше
-
там бізнес хаверс) всі працюють), то і взаглі ранок
-
дякую 💙
-
Кожна провінція має свої умови. Найкраще забити у пошук health card Manitoba health card Ontario і вас кине на сайт провінційної healthcare instruction, де буде все розписано. У Манітобі хелс картку модна отримати швидко, у хабі, де є волонтери. Щодо Онтаріо, то другий адмінтвам розкаже що і як
-
Пів сьома ранку)) вас шо цікавить? Зуби можна чистку зробити і полікувати дещо. На окуляри десь 250 дол. Ліки по рецепту мало б покрити повністю чи частково. При термінових візитах здається покриває...
-
Не буду сперечатися, бо там не живу 😁 Хоча друзі про таке не згадували. Запитаю при нагоді чим відрізняється Манітоба та Альберта у плані медпокриття.
-
Справді? А в Альберті входить)))
-
Зуби та окуліст покривається бенефітами від роботодавця, це не є базові медпослуги, які входять у безкоштовне покриття від провінції.
-
Маю купу знайомих, котрі вже полікували зуби безкоштовно і зробили окуляри, тому, не сперечайтесь...)))
-
Доброго дня, пидскажить сторинку, чи группу де шукати, житло у Торонто ?
-
Ну Альберта багата провінція, може собі дозволити. У Манітобі є також кілька стоматклінік, які обслуговують людей із low income. Там за візит ви платите всього $25, не залежить від послуги.
-
Усім привіт, хтось недавно заповнював форму для отримання одноразової візи/електронної/фоіл лесс/паперової? Та яка діє 6 місяців і можна вилитіти з 6 країн Європи? Як довго чекали, бо я колись отримав за 12 днів
-
яким має бути цей лов інкам щоб мати право користуватися цими клініками? Є їх список?
-
У Вінніпезі є дві клініки, які надають такі субсидійовані послуги по стоматології. Mount Carmel clinic та кілніка від університету Манітоби.
-
Привіт 🙂 Підкажіть будь ласка сайти з пошуком житла ,буду дуже вдячна
-
так, паспорт до травня 2025 дійсний, до того ж терміну вклеїли і візу
-
Так, головне мати ВП. Але питання чому у вас віза до 2025? Можливо тому, що паспорт до 2025. Тоді ВП ви не отримаєте на довший строк, ніж дія паспорту.
-
🔫 Олеся кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @step_to_infinity, Yarik, Den, @romaro2094, @katharine_k Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
А декларація уже обов'язкова?
22 Jan 2023, 19:22
74875/124350
41 minutes ago