Українська Канада
-
Так
-
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, чи давали ви сін-номер, щоб відкрити рахунок у банку?
-
Дякую Бо у мене в інфо листі написано, щоб я ні в якому разі не давала сін при відкритті рахунків, тому мене це трохи збило з толку 😅
-
Чи дійсна ще вакансія?
-
неправильний підхід) Треба було питати Де б ВІН обав жити (чатГТП якби був людиною)
-
Він відповідає на таке, що як штучний інтелект не може мати своєї думки і віддавати чомусь перевагу
-
Так само буде відповідати, що не може мати власної думки, бо це штучний інтелект. Питання треба ставити так "чому віддають перевагу люди Манітобі чи Нью Брансвіку"
-
Так можете самі запитати це і купу іншого) 😉
-
а якщо запитати його думку?) що він відповідає на питання Якби ти міг....?)
-
я вже на midjourney залип на 2 доби, не хочу це повторювати )
-
хіба?
-
Це ж законно
-
Чи будуть проблеми в Канаді якшо маєш 2 закордонних паспортів?
-
Та ні, два паспорти можна мати без всіляких підстав.
-
підстави для двох пспортів це якщо 1-нема вільних сторінок, 2-строк дії зікінчується через пів року
-
є підстави,можна зробити
-
На скільки я знаю то так, можу помилятись
-
а якщо є ще вільні сторіники в старому паспорті, чи є підстави рбити новий?
-
Є люди які дуже часто літають, в них візи на роки вперед, а сторінки закінчуються. Якщо замінити паспорт - візи згорять. В таких випадках показують старий паспорт з візою і дають новий на печатку. Також 2 паспорти використовують для поїздок в конфліктні коаїни. Грубо кажучи якщо ви американець і хочете поїхати в Москву, а потім в Київ - то краще це робити через різні паспорти)
-
Ну якщо однієї країни - України, то звичайно. Це нормальна практика, отримання другого закордонного це взагалі державна послуга
22 Jan 2023, 19:22
74971/123823
about 3 hours ago