Українська Канада
-
Немає таких авто за 3-5
-
Все добре, а хоча би в стейнбаг або в сусідні села від вінніпегу можна добратись без авто ?
-
А куди з Вінніпегу можна подорожувати ? В європу дорого,в азію дорого, в штати потрібна віза, в саскатун і реджайну подорожувати 😂
-
Можу карту монобанка скинути, можеш оформить білет до Польщі
-
Не знаю але треба збалансовано впускати мігранців різних націй а не 95 індусів і решту. Сша в цьому набагато краще. А тут куди не зайдеш всюди індуси, хочеш отримати мультикультурний досвід а в реальності черкз рік уже сам почнеш по індійськи бурмотати
-
Ну тоді ніякого контролю не було і виписку з банку для консула не вимагали і купа інших документів. Тоді просто приїхав і все, я пишу про цей історичний період
-
Я вище написав про людей з якими пересікаюсь , у них англійська не бум бум і вони приїхали самі, як таке можливо?
-
Багато українців пускали до канади до повномаштабного вторгнення ? І не треба заливати про англійську чи ще щось , в мене на роботі колеги є у яких англійська а1-а2 , китайців таких тоже валом при тому це не вагони а люди які приїхали самі. Цікаво якщо двері відкриті для всі тоді чого українці їхали в польщу і робили там за 800 доларів якщо могли робити в Канаді за 2.5тис.
-
Імхо
-
А ви були в німеччині у великих містах, я був, гвалтування білих жінок , злочинність , і як вищенька наркота. Про скандинавію схоже. Треба брати приклад з Польщі, впускати тільки білих і християн. Нічого не маю проти інших націй, але наприклад люди з близького сходу дуже дико реагують на жінок без хиджаба або наприклад з оголеними ногами. До канади лише претензія до того що це ніяк не збалансовано, впускають тільки індусів. Європа для європейців , а не прем'єр міністр британії індус в якого дружина індуска, цікаво в інтересах якої країни він буде діяти і що на це сказав би Сер Черчиль
-
Як мінімум збереження нації і не повторювати помилки німеччини і Скандинавії або Канади
-
Дай бог в Україні наступні вибори візьмуть праві сили.
-
Могли б хочаби батькам 3 касіка насипати за майбутнього налогоплатільщіка