Українська Канада
-
Багато пишуть, що повертають і з Варшави і з Відня без візи паспорти дітей, якщо без реквесту
-
@NKbabysweethome, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Бачила пост дівчини в фейсбуці ім не вклеїли
-
Вклеюють
-
Дякую
-
Варшаві
-
У Варшаві чи Відні?😊
-
Варшава і берлін на скільки я знаю з відгуків тут
-
Доброго дня, спільното) Нещодавно приїхали із сином (10 років) в Оттаву. Шукаю житло та роботу. Англійська недуже😔 Також дуже хочу знайти тут друзів-знайомих, однодумців, з ким можна поговорити, відвести душу)
-
Марина, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Все буде добре
-
Якщо взяти Пререї, то ту електроенергія дуже дешева, кщо чесно. Панелі ставлять восновному для заміських будинків та ремовт локацій.
-
Сконцентруйся на англійській та шукай інфо , склади свій план як зробити pr.Все iнше налаштується.
-
масово як у ЄС не ставлять, бо тут атомна енергетика, електроенергія дешева відносно зп (як і паливо) і у панелях немає резону
-
то про що думаєте напишіть, бо так однодумців не знайдете 😁
-
Підкажіть, буль ласка, чи можно прикласти до заяви для неповнолітньої дитини довідку, видану ДВС України про дозвіл виїзду за кордон без дозволу батька, чи обов’язково необхідно доручення від біологічного батька, якщо невідомо де він? Дякую.
-
Ліцензія електрикам не потрібна?
-
Як там влаштування на работу електриком?
-
Є хтось хто працює електриком чи просто взагалі технічної спеціальності з Британської Колумбії?
-
а ніхто і не каже, що все погано, але і у хмаринках літати теж не треба, наприклад, про "у Канаді повно роботи", - це пишуть ті, хто ще сидить у Європі у рожевих окулярах і щось там собі намріяв, бо по факту, більшість тих, хто прибув по куает - шукають хоч якусь роботу -від 3 міс і до пів-року. І чимало із них з хорошою англійською (В2 - С1)
22 Jan 2023, 19:22
75130/124910
3 minutes ago