Українська Канада
-
Я вище написав про людей з якими пересікаюсь , у них англійська не бум бум і вони приїхали самі, як таке можливо?
-
Багато українців пускали до канади до повномаштабного вторгнення ? І не треба заливати про англійську чи ще щось , в мене на роботі колеги є у яких англійська а1-а2 , китайців таких тоже валом при тому це не вагони а люди які приїхали самі. Цікаво якщо двері відкриті для всі тоді чого українці їхали в польщу і робили там за 800 доларів якщо могли робити в Канаді за 2.5тис.
-
Імхо
-
А ви були в німеччині у великих містах, я був, гвалтування білих жінок , злочинність , і як вищенька наркота. Про скандинавію схоже. Треба брати приклад з Польщі, впускати тільки білих і християн. Нічого не маю проти інших націй, але наприклад люди з близького сходу дуже дико реагують на жінок без хиджаба або наприклад з оголеними ногами. До канади лише претензія до того що це ніяк не збалансовано, впускають тільки індусів. Європа для європейців , а не прем'єр міністр британії індус в якого дружина індуска, цікаво в інтересах якої країни він буде діяти і що на це сказав би Сер Черчиль
-
Як мінімум збереження нації і не повторювати помилки німеччини і Скандинавії або Канади
-
Дай бог в Україні наступні вибори візьмуть праві сили.
-
Могли б хочаби батькам 3 касіка насипати за майбутнього налогоплатільщіка
-
Всім привіт Залітайте до мене на канал , будемо вчити англійську разом. Час від часу проводжу набір у групи БЕЗКОШТОВНО. Посилання на канал у мене в профілі
-
Ну,а адресу Вам точно треба буде вказувати канадську!
-
Взагалі то все канадське любе щоб його прив’язували до канадського.Я рееструвала сімку іншого оператора ,то вписувала навіть чужий канадський номер мобільного(з дозволу) і хотіла почту ukr.net,то поки не поставила канадський номер телефону и не зробила почту gmail.com-не зареєструвала цю сімку.
-
Добрий день.В церкві св.Володимира безкоштовно зі 100 can $ на рахунку,оператор Telus.
-
Справедливо
-
Такі жорсткі правила та заборони — одна з головних причин, чому дуже сильно хочеться залишитися в Канаді ❤