Українська Канада
-
Такс, чую мене зараз забанять… в мене от запитання, тут от усі такі ? Якщо так, то вже краще в бан)) Я от не розумію, ви не знаєте що це за людина, які в неї погляди та що вона робила усе своє життя, може він за Україну та відправляв гроші на зсу ?? Канада вам не Україна де буде дискримінації за мовою, расою чи національністю тому якщо дали біженство на це були причини, тут закон для усіх однаковий. А тепер до адміна… на скільки я розумію статус біженця людина отримує у першій безпечній країні, тобто, українці повинні були б і можуть отримати біженство у Польщі і прикордонних країнах. Чому Канада має нам давати і візу, і біженство і взагалі, вона межує з Україною ?? За такою логікою де претензії до США ? Ми якісь особливі ? Я взагалі не розумію як самотні матері-українки їдуть у Канаду, будь кого запитайте і вам скажуть що це буде дуже важко бо Канада одна з найдорожчих країн для проживання. І на скільки мені відомо, у Європі із цим набагаааато легше (я про пособія) Стільки ненависті і злості до звичайних людей які, так склалося, народилися у Росії. Останнім часом мені вже навіть стидно признаватися що я українець як побачу оці мітинги з фарбою на дорозі чи почитаю коменти у фейсбук. Просто задумайтеся, після другої світової німецька нікуди не пропала, як і німці… не станеться цього і з російською та росіянами, і рано чи пізно ви змушені будете змиритися) рос говорять більше ніж укр її навіть викладають у університеті в Монреалі, і що ? Може мітинги проведете щоб перестали ? Я з Тернополя якщо шо) вибачаюсь за такий довгий пост, я вже дуже втомився від цієї безкінечної ненависті… чи це тупість, не знаю…
-
По спілкуванню з волонтерами з Британьскої Колумбії навіть були кейси коли росіяни прилетіли по cuaet та подавались на біженство вже на території Канади, оминаючи тим часом процедурні складнощі, якщо подаватися з-за кордону.
-
Ось що зробили з росіянами наші в Ванкувері. І тільки так, Слава Україні
-
А так згоден з адміном, русня не люди, і вони повинні сидіти на болотах й далі, вне залежності від їх переконань. Анексія Криму, окупація Грузії та Молдови їх влаштовувала, а тепер вони «біженцями стали із-за Путіна». РуЗький корабль - пішов нахуй
-
Не треба забувати чому вони це робили при януковичі і до цього. Цьому є просте пояснення. Східна Україна завжди буда під сильним впливом рф. Це спільний кордон. Регіональні канали , якими володіли російські олігархи , фсбшники і продажні політики України і т.і. В багатьох не було можливості свідомого вибору , бо вони далі своєї області ніде не були. Про всякий шлак по типу кернеса, який махав російською ганчіркою я згоден повністю. Люди нажаль звикли вибирати з лайна і коли це лайно щось робить, то це все ніби і добре…
-
Але вручення йому повістки, то не є політичне переслідування 🤔 тоді, чим українці гірші, в нас взагалі біда в країні...
-
Щось я не бачила, коли це Україна напала на Росію? - За що ви вбили сусіда, згвалтували його дружину та винесли з хати його майно? - Бо вважаю, що він хотів дати мені по морді. - Вас виправдано! Це таким чином 👆 по-вашому повинно виглядати???