Українська Канада
-
А так згоден з адміном, русня не люди, і вони повинні сидіти на болотах й далі, вне залежності від їх переконань. Анексія Криму, окупація Грузії та Молдови їх влаштовувала, а тепер вони «біженцями стали із-за Путіна». РуЗький корабль - пішов нахуй
-
Не треба забувати чому вони це робили при януковичі і до цього. Цьому є просте пояснення. Східна Україна завжди буда під сильним впливом рф. Це спільний кордон. Регіональні канали , якими володіли російські олігархи , фсбшники і продажні політики України і т.і. В багатьох не було можливості свідомого вибору , бо вони далі своєї області ніде не були. Про всякий шлак по типу кернеса, який махав російською ганчіркою я згоден повністю. Люди нажаль звикли вибирати з лайна і коли це лайно щось робить, то це все ніби і добре…
-
Але вручення йому повістки, то не є політичне переслідування 🤔 тоді, чим українці гірші, в нас взагалі біда в країні...
-
Щось я не бачила, коли це Україна напала на Росію? - За що ви вбили сусіда, згвалтували його дружину та винесли з хати його майно? - Бо вважаю, що він хотів дати мені по морді. - Вас виправдано! Це таким чином 👆 по-вашому повинно виглядати???
-
Тут проблема не в національності. Громадянин країни агресора отримує всі дивіденди від Канади без проблем, в той же час громадяни країни, на яку напали мусять місяцями виробляти документи для в'їзду в Канаду і стикаються з різними викликами на цьому шляху. От в чому проблема. В Норвегії он колишній вагнерівець отримав політичний притулок. Підіть там ще позахищайте.
-
Можна,але чи будуть видавати ворк перміти ніхто не знає
-
Не згодна з вами. Українці ніколи б не напали першими і не знищували мирне населення, та не указивали руським на якій мові їм розмовляти. У нас в окупації руський покидьок розстріляв по колінах молодого хлопця тільки за те, що він випадково вимовив українське слово 😰 І як їх можна після такого вважати людьми?! Ми лишилися всього нашого нормального щасливого життя, а ці покидьки продовжують розкрадати наши домівки і руйнувати наши будинки, яки ми будували роками своїми руками. Як можна не зненавидіти їх за все це?