Українська Канада
-
я зараз не в канаді
-
Вибачте, але ви скотина, якщо чисто через грошову допомогу їдете. Потім іншим через те не будуть програму продовжувати
-
Якщо це друге громадянство «російський паспорт», який дали у Криму, то навряд чи воно визнається Канадою чи іншою цивілізованою державою
-
ну це супер, планую смотатись на тиждень і назад в Ірландію , там щотижня гроші дають і їжу)
-
Як же так? Росіянину з хабаровську за повістку дали, а українцю ні? Непорядок
-
Розуміння що друге громадянство кацапське, і як вам спиться у. Канаді ?
-
Так, дают незалежно від того чи отримали десь ще. Це по 3000
-
Так він у Канаді , в Україні немає .
-
В Україні нема подвійного громадянства
-
привіт, підкажіть як там з соціалом зараз? дають житло халявне ? чи дають ще 3 тис по приїзду, якщо вже в 6 країнах була і допомогу отримувала ?
-
у цьому й річ, що громадянство подвійне. питання у тому, які при цьому шанси на схвалення
-
Карта в мене вже є. В мене був безкоштовний проїзд від Йорк реджіон. Тепер треба купувати проіздний
-
Ну, я б мабуть взагалі не вказував це в заявці
-
Тут важко не погодитись з одного боку, але з іншого - ми не знаємо усю сітуацію. Законом це не заборонено, а моральна сторона питання не цілком прозора.
-
Підприємець 🌚
-
його наявність може сприяти відмові в cuaet?
-
Людина хоче поїхати в Канаду щоб забрати 3 тисячі і повернутися назад в Ірландію, бо їй там гроші на їжу дають постійно. Як таку людину назвати?
-
тож да, цілковито згоден з вами. не треба тут цей во
-
Але ви не спитали у людини, може вона не може працювати за станом здоров'я? Не треба так одразу людей звинувачувати.
-
Онтаріо, Маркхам. Я зайшла на сайт престо вибрала регіон і пише шо вже не можливо купити
22 Jan 2023, 19:22
75342/123739
3 minutes ago