Українська Канада
-
Думаю, за 5-6 тисяч. Це дуже росповсюджене останні 9-10 місяців.
-
А чому це зразу біля Львова.. є ще багато міст України😐
-
Це ж яка має бути хата, щоб здаючи її в оренду можна було б собі дозволити жити в Канаді не працюючи)
-
слухайте, я можу вам сказати, що більше половини тих, кто в Канаду поїхав нещодавно за цими программами - війни той ніколи не бачили. Здають хату біля Львова и живуть в Канаді на соціал і виплати. Це реальність.
-
Просто немає перетину. Не має значення як. Допоможіть будь ласка порадою
-
У нашому місті є доволі широке коло новоприбулих українців які активно спілкуються в чаті,на шашлики збиралися компанією 70 чоловік. 70% зі східної частини України.
-
Супер. Дякую
-
печатка Молдови про в'їзд є? отже все ок. Україна про виїзд не ставить
-
Ну звичайно. У прикордонників є своя база.
-
Там маєтки не у одному екземплярі. +
-
І я не зможу отримати соціалку через це у Канаді? Може, є спосіб обійти цей момент?
-
Та ні, тисяча долларів за середню двокімнатну, або навіть однуху. Такі прайси були ще у вересні.
-
ой не тре тут розводити це ваше улюблене схід захід. то ви за собою дивіться про шашлики та не тре тут цей во
-
А як же допомога штату для людей в скрутному становищі? Наприклад ~900¢ в місяць в Британській Колумбії?
-
А якщо подаватися на біженство на основі повістки?
-
Дякую
-
Ця програма як раз для вас, для тих хто покинув Україну після війни. Подавайте онлайн і все буде добре.
-
а людям з заходу заборонено виїжджати з України?
-
Може то статистична похибка. Тому що серед моїх колег більша частина з заходу, перетнула кордон у перші години вторгнення. А на сході дуже багато жінок залишилося со своїми чоловіками, які не встигли виїхати.
-
Ніяких негараздів не буде, подавайтесь на візу
22 Jan 2023, 19:22
75398/124014
about 14 hours ago