Українська Канада
-
Моя знайома отримує виплати на норвезьку карту, на яку також надходять виплати від Норвегії Наче ніяких проблем
-
Та живи як хочеш, таке пояснювати не маю тобі
-
Виправив
-
Це ти дарма сказав Унт, живу в рабсії в Криму, тікай з села
-
А як же "не хочу уезжать из Крыма тут так душевно по домашнему" Як зможете покинути рідні міста?
-
🔫 @yaponchik_lil кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @top_pikachu, @HDunt, @f_Masterr, @MaxBangson, @Dovdik Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
👼 @top_pikachu врятований — цього разу його не кікнули. За порятунок проголосували: @cajra, @MaxBangson, @HDunt, St, Evgenii Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Тобто на карту закордоном?
-
так а хто підкаже, як швидко можна отримати виплату після прибуття до канади? чи можна написати заяву на виплату та виїхати з Канади а отримати її на карту закордоном?
-
Та ну чого, для когось своє місто і село є дім, у когось там майно єдине, будинок чи квартира, в мене є родичі, теж мені інквізицію робите
-
Ось до речі в закрепах є історія схожа на вашу. Може допоможе
-
Шановні, хтось з вас у Канаді був в Долині Безголових?
-
Тобто Ви навіть не збираєтесь жити в Канаді? А для чого тоді вам виплату давати, якщо ви не збираєтесь жити там і платити податки державі надалі?
-
Я десь читав, що сама програма до 31 березня ще, але settlement plan продовжено. Ні?
-
Людина хамила там
-
дякую! завтра ж їм скажу робити візи!
-
вибачайте. але там люди хамство робили (( дякую вам за цю групу
-
ВПО також можно отримувати, перебуваючи у Канаді
-
Багато родичів по 3000 планують отримати?
-
Можна, Канада продовжила програму по якій отримати можна гроші
22 Jan 2023, 19:22
75442/123872
about an hour ago