Українська Канада
-
Якщо тільки не брат близнюк, який чистий як сльози)
-
А адміністративне покарання за неявку на повістці теж там видно?
-
Гадаю буде брехати
-
Так цю довідку можно придбати через інтернет
-
Під час війни багато данних перевозили на сервера амазон , різні структури України То що вони не належать Україні?
-
Не знав цього
-
Цілком можливо.
-
Гадаю якщо то дроп був по призвіщу то довідка буде битись на сайті , але людина буде інакша
-
Не знаю. Як на мене це взагалі дуже дивно що Канада перевіряє це. Але я вірю адміну. Так що мабуть так, але може у них якийсь свій доступ
-
Яка стаття?
-
Та кажуть, що навіть сервера Привата вже у Польщі
-
А, ви про це. Ну в цілому так може бути. Але якщо людина має лише заведену справу, то в цій довідці нічого не буде.
-
А я чітав що сервера та бази діі взагалі не в Україні, тобто і дані всі хз кому належать
-
І шо ними користується Канада? Вони ж за пару тижнів будуть неактуальні
-
Хіба лише через інтерпол
-
Може деякі вже навіть в Канаді
-
Не просто так американці купили наші дані, мабуть замість загиблих хочуть біороботів запустити з їх зовнішністю та документами і перевірити чи відрізнить хтось чи ні. І чатгпт тут як тут з'явився.... Думайте
-
У чому фейк , те що сервера не знаходяться в Україні? На любий хостінг зайдіть , можете вибрати знаходження сервера у. Любій країні хоть в Конго хоть у Канаді
-
Ну буде сумно якщо депортують за статтю, через яку ти і втік з України..
-
Які фейкі? Я таке чітав десь і це цілком можливо та і логічно в умовах коли в краіні війна
22 Jan 2023, 19:22
75628/123872
about an hour ago