Українська Канада
-
Щиро дякую!
-
Якось дивно, он у закріпленому повідомленні кажуть що росіянину дали біженство, а до українців такі жорсткі умови 😔😏
-
Дійсно якісь жорсткі умови, потрібно досить пильно обміркувати мені, щоб наважитися на такий крок, але батьків всерівно краще відправлю
-
Суцільна несправедливість, росіянину дали біженство, а я з оливками тут, жак якийсь😡
-
Добрий день, хтось стикався з випадком коли втратив додаток до диплому і потрібно його якось забрати. З внз потребують довіренність для видачі додатка. Направив листа до консульства, чекаю. А поки чекаю, питаю тут, може є люди котрі пройшли через цю бюрократію
-
Приїхав отримав перміт та сін тобто став податковим резидентом, якщо я поїду з Канади та продовжу працювати на українську компанію сплачуватиму податки в Україні, то й Канаді теж маю платити з тих грошей? Хтось може проконсультувати з цього?
-
Це реально круто)))
-
цікаво, а можна якось закрити ворк перміт щоб не було такого правила?
-
Дякую, зрозуміло
-
Тобто виїхав з Канади з пермітом, та не сплачую податки Канаді?
-
Добрий вечір, відсутній звук чи це лише в мене?
-
Підкажіть будь ласка, для дітей також потрібно щось здавати, аплікацію в візовий центр? Чи тільки батьки? Йдемо здавати біометрію, я знаю, що дітям здавати не потрібно, але не зовсім розумію чи потрібно роздрукувати їх аплікацію і здати в візовий центр. І щодо фото, їх потрібно було при заповненні аплікації завантажити, чи також в візовий центр здавати?
-
Доброго времени Подскажите пожалуйста кто то из учасников которые тут в канаде имеют доход с онлифанса? Интересно нужно ли платить налоги, ? Это же тоже можно назвать прибылью
-
Подскажите пожалуйста, в Канаде ещё дают денежную помощь?
-
@iikk78, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ні, правила групи
-
Аа,закарпатське тро))
-
Що? Не зрозуміло, українською будьласка
-
@vashchenko_O, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Їде допомога 😁
22 Jan 2023, 19:22
75676/123813
about 2 hours ago