Українська Канада
-
у когось кікалка не виросла схоже.
-
👼 @dmt_mark врятований — цього разу його не кікнули. За порятунок проголосували: @justtheuser, @spoddua, Ares, @dmt_mark, Денис Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
навіщо ти мені в лічку пишишь клоун.)) ахах типа давно ти зі мною спілкуешся в цьому чаті лол. ясна понятна.
-
дивлячись до чого
-
Давай
-
А в чому прикол ціх кіков?
-
karamel хоче кікнути @AndriiMeLeoni з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Адмін, забань цього грубіяна)
-
Добрий день ) Підкажіть якщо я вийду з аеропорту в Торонто і візьму 1 безплатну ніч через волонтерів, то вже в Вінніпегу в мене не буде права взяти безплатно готель на місяць часу ?
-
Я думав шо якшо я беру 1 ніч в іншому місці , то я вже використовую своє право потім десь ще жити
-
а чому ні. тиж маешь десь ночувати.
-
Може попросить хай і мені принесуть повістку,постійного резедента без екзаменів дадуть
-
Якою службою краще надсилати посилки з Німеччини, Польщі до Канади? Щоб подешевше було…
-
@lesy43, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, шановні українці. можливо, у когось є знайомі в Торонто або волонтери, які зможуть допомогти з житлом на час з 15.03 по 29.03 включно. Буду вдячна за зворотний зв'язок. Мирного дня.🙏🏻☀️
-
Так готель здається ж є ще
-
Всім привіт👋 Через який аеропорт Англії можна летіти без проблем?
-
Дякую!
-
Там візу треба чи ні?
-
а які можут бути проблеми в аеропорту?
22 Jan 2023, 19:22
75729/123993
6 minutes ago