Українська Канада
-
Сьогодні у багатьох так, мабуть проблеми на сайті
-
у когось було таке шо заходиш в список applications подивитись статус а там зникла ваша заявка?
-
Для вїзду не потрібен, але для квитків є функція його завантажити, тому я його приготувала, крім того дуже часто його запитують роботодавці та орендодавці, але це не обовязково
-
До чого ковід? Казали наче українцям не треба вакцинація для подорожі в Канаду, чи я щось плутаю?
-
Підкажіть будь ласка до якого терміну діють виплати по программі CUAET?
-
Нічого не чути, без змін
-
Поки без змін
-
чи буде подовжено CUAET не чути?
-
Зрозуміло ( щиро дякую ☺️
-
Якщо маєте фото , мені агентка скидала, то чому ж не можете
-
без візи навіть не намагайтесь, це тілки для тих у кого вона в паспорті
-
Якщо віза ще в дорозі з вклейки -то я навіть можу не намагатись ?)
-
вам потрібно : загран, номер візи, скан копія сертифікату ковід
-
Доброго дня усім !)В мене є питання щодо розіграшу квитків ) Може хтось вже отримав /намагався: Мені потрібен тільки номер заграну або ще номер вклеєноі візи або реквесту ? Щиро дякую 🫶☺️
-
Доброго дня! Вже питала,але можливо є свіжі відповідачі) Як найбюджетніше летіли без англ. візи? Можливо хтось летів з Open Arms?
-
Дякую за відповідь.
-
Дуже Вам дякую!
-
Дайте контакт
-
Ні, сьогодні у всіх так) збій в системі
-
Добрый день, підкажіть в мене після підтвердження заявки пройшло трохи більше 2х місяців, ми не змогли за цей період вклеїти візи. На сьогодні прийшло повідомлення на пошту про необхідність перевірки повідомлення в аккаунті, але в моєму аккаунті зникла інформація про узгодженні заявки взагалі. Наче їх не було, повідомлень теж немає. Чи означає, що через прострочені заявки їх анульовано? Дякую.
22 Jan 2023, 19:22
757/123723
7 minutes ago