Українська Канада
-
❓❓❓❓❓Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я з дитиною нещодавно приїхала до Канади (CUAET). У неповнолітньої дитини закінчувався термін дії закордонного паспорта, та відповідно visitor record. Термін дії закордонного паспорту подовжили, visitor record подовжили… але самої подовженої візи вклеєної немає в закордонному паспорті. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно нам вклеювати візу в паспорт, якщо з дитиною в майбутньому потрібно буде виїхати з Канади та повернутися знов? Чи будуть проблеми при в'їзді потім? Якщо потрібно вклеювати візу, як і яким чином її отримати? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Дякую, спробую)
-
Over time, the demand has grown dramatically, reaching over 1 million requests on our website during the last round of open applications. Due to extremely high demand and limited resources, new applications will no longer be open through our website. пишуть, що через їх сайт вже не проходить. Не розумію де шукати
-
Дякую!
-
Дякую вам
-
вже не буде, не приймаютьзаявки
-
Дякую! на цьому сайті буде нова дата? чи іншому ресурсі слід відстежувати?
-
Вітаю , підскажіть будь ласка де можна показати медкомісію , як прилетів ,в аеропорту не запитали чи є в мене медкомісія , дякую за відповідь
-
Доброго дня! Я професійний синхронний перекладач і викладач англійської мови. Запрошую дітей і дорослих до себе на заняття. Ви можете почати навчання незалежно від того на якому рівні ви зараз. Для кожного підбираю програму індивідуально. Є інтенсивний курс для бажаючих емігрувати в англомовні країни. Кого цікавить пишіть в особисті повідомлення.