Українська Канада
-
Перепрошую, тут є пункт про те що разом з формою потрібно подавати також копію паспорта з візою і наприклад ворк перміт. Але у мене фоіл лесс, тож подавати паспорт, фоіл лесс та ворк перміт?
-
Ні, з першого вересня це все відмінили
-
Доброго ранку. Ось мені скинули таке відео стосовно отримання дозволу на роботу після 31 березня. Підкажіть куди краще написати,щоб отримати офіційне підтвердження того,що дівчина каже? www.instagram.com/reel/CpMs49TJDO_/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
@banofbot
-
Помогаем с выездом мужчин из Украины в Европу. Есть несколько вариантов. За подробностями в личные сообщения.
-
Всем добрый день! Подскажите пожалуйста,я подался 24 августа,но моя анкета пишут в обработке,куда написать или спросить о прогрессе моей заявки,кто сталкивался,буду признателен за информацию 🙏
-
@banofbot
-
Доброго дня шановні!🤝 Можливо хтось має контакти волонтерів а Галіфаксі ?
-
/@banofbot
-
Який жирний вкид.
-
Доброго дня дорогі друзі! Я хочу покинути неньку ,а немає грошей на кабана. Думаю свою сім'ю ( вони зараз у Польщі) подати на канадську візу,щоб вони поїхали за виплатами. Через кілька днів або неділь вони зможуть отримати гроші?,бо я дуже хочу побачити свою сім'ю,а грошей на кабана не вистачає...Вони тільки злітають за виплатами,а потім назад..Чи можна знайти безкоштовно білети туди,а й потім назад чи якихось спонсорів ? Many thanks to you guys in advance! Slava Ukraine!
-
Доброго дня 🙂 Підкажіть будь ласка у Кракові чи Варшаві працюють візові центри на вклеювання візи до паспорта? І підкажіть будь ласка, може, у когось була така ситуація. На мене та чоловіка прийшли запити на вклеювання візи в паспорт, а на дітей немає. Як Ви чинили в даній ситуації? дякую ☺️
-
було багато таких питань. полистайте вище, знайдете відповідь
-
В мене та дружини вже давно є візи, а в дітей не було. Відправили в Варшаву з нашими запрошеннями та копіями віз. Сьогодні прийшли повідомлення що заявки схвалені...
-
Добрий день, Хто летів Air Canada, поділіться враженнями, будь ласка?
-
Не могу написать в личку
-
Привіт. Зорієнтуйте будь ласка , можливо хтось знає ) скільки часу потрібно чекати щоб виробити собі громадянство в Канаді ?
-
А якщо віза на 3 роки, це реально вспіти ? 😄🥲
-
Ніхто не казав про сидіти ))
-
Я летіла, а що саме вас цікавить?
22 Jan 2023, 19:22
75994/124716
38 minutes ago