Українська Канада
-
Ну тоді заходите на офіційні сайти й читаєте про програми) вони різняться від провінції до провінції.
-
А якось із-за кордону,з ними зв'язатися можливо ? Щоб вже не на місцю домовлятися,коли,точно нічого не буде
-
Cuaet🤗🙏🏾
-
Якщо мене цікавить Атлантична програма
-
Тоді я не до кінця знаюся які є .. підкажіть будь ласка🙏🏾
-
Це не іміграційна програма
-
CUAET це програма для українців, яка надає право вам легально жити і працювати на території Канади протягом 3 років. Через 3 роки ви будете нелегалом, якщо не вирішите свій статус. ПР - це постійне місце проживання, це статус, який майже дорівнює статусу канадського громадянина, хіба що не можна голосувати на виборах. Програми імміграції - це програми, по яким ви можете отримати цей статус резидента. Найлегше їх отримати тим, в кого є родичі в Канаді, хто знає англійську мову, має вищу освіту а також має професію, яка треба в конкретній провінції. Це я дуже примітивно вам описав те, що я вивчив.
-
То добре. Починайте штурмувати YouTube.
-
Їх близько сотні. В якій ви провінції зупинились?
-
Дякую )) з англійською проблем не буде ☺️
-
Треба відкрити YouTube та подивитися, як о тримати PR, як отримати громадянство. Ще треба вивчити англійську (бо без неї нічого не вийде).
-
відкриваєте гугл і пишете: canada immigration programs
-
На разі в Онтаріо. Але думаємо міняти , бо багато людей говорять що тут з цим буде складніше 🫠🥲
-
Ого, дуже дякую. Цінна інформація. 🙏🏾
-
Якщо англійська B2+ і висококваліфікована робота є то можна і в Онтаріо подаватись, але часу більше на це піде чим в інших провінціях
-
Experience of flying with them in general) Чи комфортно?
-
Якщо відповідаєш вимогам програми, можна подаватися зразу по приїзду в Канаду
-
В Альберті спробуйте, там є програма імміграції Alberta Express Entry Stream – Accelerated Tech Pathway www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-accelerated-tech-pathway-form.aspx
-
Дайте будь ласка посилання на законодавство згідно з яким припиняється програма CUAET, та виплати тим хто приїжджає після 31 березня. Все устал всім роз'яснення писати. Хай самі читають...
-
Так, нам якраз за це сказали.. так що потрібно буде шукати провінцію де це реальніше 🥺
22 Jan 2023, 19:22
76015/124695
about an hour ago