Українська Канада
-
скільки має мути грошей на рахунку?
-
Обов'язково потрібно мати ЕЕ профайл, відповідно мати гроші на рахунку для імміграції, бо для ЕЕ аплікантів там вищі вимоги, ніж для звичайних провінційних програм. То не є дуже проста програма.
-
Ну ок Це не є великою проблемою, якщо подаватися за цією програмою.
-
На момент створення ЕЕ профайл у у вас вже мають бути гроші, ви декларуєте, що ви їх маєте. Ви будете подавати довідку з банку, де буде видна дата. Добре почитайте про ті довідки та що там має бути вказано. Протягом імміграційного процесу вас кілька разів перевірятимуть на наявність грошей кожен раз будете скидати нові довідки із рухом та балансом коштів
-
Все на гарному рівні, не переживайте.
-
ЕЕ профайл не створюється без грошей на рахунку?
-
Я ж написав вище. t.me/UkrainianCanadians/156256 Якщо відповідаєш вимогам програми.
-
Для створення ЕЕ профіль уу вас має бути здана мова, доступні гроші, оцінка освіти через WES, ви повинні мати певний досвід за останні 10 років
-
Це теж типу проблема?
-
Ви спершу створіть ЕЕ профайл, там крім грошей ще є інші критерії. Мова для ЕЕ також висока потрібна.
-
Цікаво, може підкажете програми в Альберті, по яким можна податися на ПР зразу по приїзду в Канаду? Умовно зразу, якщо є евальований диплом і здана мова (це можна зробити за пару місяців)
-
Мій пойнт в тому, що є набагато легші програми з легшими критеріями. Перед тим, ніж починати імміграцію потрібно провести домашню роботу, щоб зрозуміти, які критерії аплікант виконує.
-
Тільки NL має програму, яка дозволяє податися одразу на ПР, якщо маєш офер на руках.
-
В мене проблем не повинно бути?бо я вже нічого не розумію
-
Щодо міграції в Онтаріо будьте уважнішими. Бо наприклад по деяким провінційним програмам передбачені додаткові бали, якщо живеш за межами Торонто в інших містах провінції. Таким чином уряд намагається стимулювати міграцію в інші міста Онтаріо. І це не перший нюанс)
-
Просто це виглядає так. Чоловік попитав про програми імміграції, повідомив що англійська мова для нього не буде складною і так далі. Я скинув йому програму, по якій він може спробувати податися, якщо проходить критерії. Він вже буде сам вивчати свою відповідність цим критеріям. Ви з самого початку заявляєте, що програма складна, що в ній багато додаткових умов і так далі. Це правда, але з цим розбиратися вже має людина, кому я скинув інформацію. Якщо у вас є інша інформація — скидайте сюди, розказуйте її переваги і так далі. Бо все інше виглядає як перекочування води в бочці.
-
Якщо ви знайшли роботу, ідентичну вашій в Україні, і мову здали, можете відразу подаватись
-
А хіба ми порівнюємо програми?
-
Ця програма передбачає купу додаткових критерії, як ЕЕ. У NL такого нема, на сьогодні це найпростіша програма.
-
Ні, Альберта теж, я скинув посилання вище
22 Jan 2023, 19:22
76036/124680
about 3 hours ago