Українська Канада
-
А іноді цей досвід може бути ключовим. Я ж кажу, якщо є висококваліфікований досвід, то можна все ж таки спробувати, а не чекати "по легшим програмам". Все залежить від кваліфікації, треба вивчати умови програми.
-
Не знаю, чи ви щось плутаєте, чи людина, яка вже отримала ПР по цій програмі...
-
Іноді ваш висококваліфікований досвід тут також може бути ні до чого
-
На які питання?)) Я не шукаю тут програму, якщо що))
-
Тут не підкажу Гадаю, що можна
-
Тільки завтра отримаю паспорти з візами)
-
Тому я й кажу, що треба вивчити всі умови по цій програмі і якщо відповідаєш цим вимогам, то подаватися. Є люди, які не хочуть їхати в Манітобу заради ПР, а обирають інші провінції. Для айтішників, спеціалістів буде корисно розглянути ту програму. Ну це як на мене.
-
Приїжджайте в Канаду)))
-
Знаю людей, які отримали ПР саме по цій програмі. Аплікант працював ВА останні 10 років в Україні, мали гроші, англійська 7-8, мали вже зроблену оцінку диплома. Прилетіли до Манітоби, побули тут місяць, зрозуміли, що Альберта має цю програму і поїхали туди. За другий місяць знайшли роботу і подалися у червні. Профіль ЕЕ вже був активний. У грудні отримали ПР. Але людина вже була готова до такої програми, мала всі критерії виконані. Але є інша історія людини, яка також приїхала по CUAET і поселилася у Манітобі. Подалася на номінацію у травні, у червні поділась на федеральний етап, у січні 2023 вже отримала ПР. У Манітобі подавалася по програмі special immigration measure for Ukrainians.
-
До речі, стосовно ЕЕ За вимогами програми Альберти необхідно, щоб створений аккаунт в ЕЕ мав 300+ балів.
-
Тепер конкуренція на ринку праці трошки збільшиться
-
Тобто 209 на 1 місце? І всі знаходяться на місці? Чи це і ті хто розглядає переїзд чи дістанційну роботу?
-
О, вибачте)
-
Дівчина..))) але най буде , там немає знаків для розпізнавання 😂🙏🏾
-
А знаєте в чому прикол? Тільки на тому тижні мав розмову з українцем, який за місяць знайшов роботу в IT в канадську компанію.
-
Знаєте, в чому прикол? Що тільки вчора мав розмову із каданцем з Едмонтону, який вже кілька місяців не може знайти роботу в ІТ. Подавався до мене у компанію у Манітобі. На сьогодні 209 аплікантів на відкриту позицію java developer
-
Прогноз від банку Канади такий, що за наступні 5 років тільки Альберта, Манітоба та Саскачеван суттєво піднімуть свій ВВП. Решту провінцій матимуть менший ріст
-
Та звичайно. Хай їдуть. Я ж нікого не зупиняю.
-
Так, 209 аплікацій на 1 позицію. У зв'язку з тим, що відбулися масові звільнення в ІТ в Амазоні, Майкрософт, ІВМ та інших компаніях, ринок дуже перенасичений спецами.
-
Це ж нікого не зупиняє їхати в Альберту, правда?
22 Jan 2023, 19:22
76063/124714
23 minutes ago