Українська Канада
-
Бо якщо перестануть ходити на курси, то викладачам не буде що їсти)))
-
А в нас всі місцеві курси кажуть, що світовий ринок ІТ розробників росте і є нехватка кадрів)).
-
Прогноз можна підкорегувати кожного місяця нічого страшного
-
Так, немає кордонів. У кожній країні світу є сотні успішних та великих IT компаній 😂😂😂(сарказм)
-
Аутсорс якраз дуже сильно постраждав. Як кажуть ІТ специ, які прибули до Канади, ринок ІТ в Україні впав, проекти згортаються, багато людей без роботи будуть з травня-липня.
-
В Україні. Но це не має значення. Ця сфера не має границь. Крім того, українські ІТ компанії, як кажуть, на аутсорсі працюють.
-
Поясніть будь ласка ваш жарт. Я не зрозумів сарказм.
-
Дякую☺️
-
Так і є
-
Я таке чув. Але люди говорили, начебто заокеанські клієнти побоються працювати з українськими ІТ компаніями із-за можливого форсмажора в зв'язку з боєвими діями.
-
Ну, це логічно😏
-
Зараз десятки ІТ компаній з України перебралися у Польщу, там справді бум.
-
у Канаді доволі зрівняні зарплати ІТ з іншими, тому шикувати як то було в Україні чи навіть деяких країнах ЄС, вже не вийде.
-
Я мав на увазі що сам розробник та замовник може бути на інших континентах.
-
Ринок же не постійний, відкотиться назад, почнуть знову хайрінг
-
Ви кажете що у IT немає кордонів. Це вірно. Але, скільки IT компаній в США, скільки в Німеччині, та, наприклад в Україні?)
-
Так має сенс вчитися на ІТ розробника зараз з нуля (є час та бажання)? Чи це перспектива бути одним із 200 бажаючих на 1 місце?
-
Привіт, українці які нещодавно прибули до Канади чи ходите ви на якісь курси по вивченню мови? Чи вони безкоштовні ? Як балансуєте між роботою та навчанням?
-
Я перейшов до канадського офісу проекту. Без податків зарплата тепер вища, ніж була в укр компанії. А на руки виходить досить менше 😂
-
А хто може сказати по Манітобі? Я дивився різні вакансії у сфері констракшена по Вініпегу та виникало питання - чи люди там взагалі живуть?) Вакансій мізер.
22 Jan 2023, 19:22
76085/124680
about 3 hours ago