Українська Канада
-
Все одно
-
Ну зараз ти ще будеш платити додатково різницю між курсами долара)
-
Тому є сенс працювати на канадські компанії, поки не отримав ПР, потім можна на американські на ремоуті, у яких вище рейти
-
І не забувайте про податки) в Україні то повна халява - 5%
-
Я працюю в ІТ project manager на велику світову компанію. Якщо порівняти gross, то рівень зарплати вищий, ніж в Україні на такій де позиції (довід 10+ років). Але якщо взяти податки, то звичайно, що серед, ніж той же ПМ в Україні отримує на руки.
-
Ну чому? Краще, ніж на касі у супермаркету чи на будівництві 😅
-
Короче, все погано...
-
Кому як, ось у знайомого проблеми із зором почалися та спиною від сидіння за ноутами, зара працює десь на виробництві, дуже задоволений, каже шо набагато цікавіше і розминка постійна
-
Може комусь буде корисно ( трошки інформації про PR ) youtu.be/yFIDRXg49Cs
-
Я не жаліюсь, якщо що
-
Я працював і на виробнтцтві, і у торгівлі раніше. Потрібно просто розум включати та не сидіти по 12 годин. Перерви на зарядку та спорт і все буде ок
-
Саме тому на вулицях чисто, поліція працює не на свій карман ітаке інше
-
ручка ще потрібна
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто здавав біометрію во Львові. Окрім запрошення та закордонного паспорту ще потрібно щось? платити за щось треба?
-
Й це ще GPT AI не відполірували 👹
-
Мабудь я, та мої знайомі/колеги із сидячою роботою, хто займається спортом та ходить періодично на масажі і не має таких проблем, які ви описали, з іншої планети)))
-
Ну так в курсів завдання отримати кошти за навчання, вони багато чого розкажуть, тільки платіть
-
розум включати скрізь треба, і про 12 годин не йшлося, і 8 вистачає, шоб угробити м'язи шиї та спини. Я не зовсім ІТ, але теж за компом по 6-7 годин в день, - м'язи шиї і трапецї вже вбиті трігерами. тому також вже давно хочу на роботу, де треба рухатись хоч трохи і робити хоч щось фізично.
-
Хто знає, чи платять податки моряки у Канаді і скільки,чи можливо є таке понятя як резидент нерезидент?
-
От вам і рішення…потрібно просто зачекати ☺️
22 Jan 2023, 19:22
76105/123823
about 7 hours ago