Українська Канада
-
Кому як, ось у знайомого проблеми із зором почалися та спиною від сидіння за ноутами, зара працює десь на виробництві, дуже задоволений, каже шо набагато цікавіше і розминка постійна
-
Може комусь буде корисно ( трошки інформації про PR ) youtu.be/yFIDRXg49Cs
-
Я не жаліюсь, якщо що
-
Я працював і на виробнтцтві, і у торгівлі раніше. Потрібно просто розум включати та не сидіти по 12 годин. Перерви на зарядку та спорт і все буде ок
-
Саме тому на вулицях чисто, поліція працює не на свій карман ітаке інше
-
ручка ще потрібна
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто здавав біометрію во Львові. Окрім запрошення та закордонного паспорту ще потрібно щось? платити за щось треба?
-
Й це ще GPT AI не відполірували 👹
-
Мабудь я, та мої знайомі/колеги із сидячою роботою, хто займається спортом та ходить періодично на масажі і не має таких проблем, які ви описали, з іншої планети)))
-
Ну так в курсів завдання отримати кошти за навчання, вони багато чого розкажуть, тільки платіть
-
розум включати скрізь треба, і про 12 годин не йшлося, і 8 вистачає, шоб угробити м'язи шиї та спини. Я не зовсім ІТ, але теж за компом по 6-7 годин в день, - м'язи шиї і трапецї вже вбиті трігерами. тому також вже давно хочу на роботу, де треба рухатись хоч трохи і робити хоч щось фізично.
-
Хто знає, чи платять податки моряки у Канаді і скільки,чи можливо є таке понятя як резидент нерезидент?
-
От вам і рішення…потрібно просто зачекати ☺️
-
ну тоді у вас вже всі м'язи вже давно перетворилися у сухожилки і ви вже не відчуваєте болю)))
-
34 Стажу сидячої роботи років 10. Плюс додайте купу витраченого часу у мморпг😝
-
вам скільки років? або скільки стажу? в ІТ
-
мабудь
-
Юля, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо ви приїхали по CUAET, то ви є тимчасовим резидентом Канади
-
Canadian Taxation of Seafarers If you are a Canadian citizen or resident working or planning to work at sea, then it may seem counterintuitive to learn that the income you earn from that job will be subject to Canadian income tax as though it was earned here in Canada.
22 Jan 2023, 19:22
76112/123823
about 2 hours ago