Українська Канада
-
Дуже дякую за відповідь!!
-
На всяк випадок робив дозвіл на виїзд, проте його запитали тільки на польському кордоні. В аеропортах не питали нічого. Проте всі документи краще зробити. Я живу з хост сім‘єю, то мої батьки писали дати, коли я лечу та контакти тих, у кого буду залишатись в Канаді.
-
де Ви прочитали інформацію що час відсутності мінусується? Маєте офіційне посилання?
-
Ви ФІЗИЧНО знаходились поза територією Канади (про це у вас буде в паспорті підтвердження - печатка про перетин кордону). Для подачі на ПР потрібно накопити певну кількість днів (якщо не виїжджати, то все ок). Якщо виїжджати, то срок коли можна ПОДАТИ аплікацією на ПР - відкладається. Тому, наприклад трак драйвери (котрі їздять на USA), поїдають аплікацію не через півроку, а трохи пізніше. P. S. А поки людина знаходиться ПОЗА КАНАДОЮ - WP закінчується поступово. А пітом якось новый треба робити, а час летить.......
-
наприклад, якщо з трьох років в Канаді бути присутнім два, через скільки можна податись на номінацію, якщо це не через півроку?
-
Якщо з першого дня знаходження в Канаді ви є Eligible для подачі на ПР + ваша провінція та программа за якою ви подаєтесь (у всіх свої терміни) + ви нікуди не виїжджаєте = то пів року (Атлантичні провінції) + 1 рік на розгляд та отримання ПР. Тобто супер швидко це 1.5 роки. Якщо відсутні в країні (а значить НЕ Працювали (як full time employee), то подаватися зможете після виконання ВСІХ вимог для подачі та отримання ПР. Я вже не кажу про переклад всіх документів і зданого тесту IELTS (або іншого) на необхідний бал (ДО ПОДАЧІ НА ПР).
-
всюди потрібно виконати всі вимоги, і в Новій Шотландії до речі право на номінацію є через рік працевлаштування Я не бачив в критеріях провінцій, якщо говорити про Манітобу, що відсутність в Канаді це мінус в балах. Але я точно бачив в критеріях провінції Манітоба що навчання або робота в інших провінціях це мінус в балах
-
в який спосіб можна переконати офіцера про бажання жити в Манітобі після отримання ПР?
-
Такий сценарій підходить виключно для Манітоби, якщо ви тут відпрацювали 6 місяців фултайм на одного роботодавця і звільнилися, наприклад. Ви можете йти по спецвибірці для українців. Головні вимоги набрати 60 балів, мати зданий тест з мови, гроші на рахунках ($10К+$2К на кожного члена сім'ї). У вас не буде прив'язки до роботодавця, але ви повинні переконати офіцера, що ви будете жити у Манітобі.