Українська Канада
-
Ше грін)
-
Якщо віза є вклеєна, то можна кататися...
-
Якщо у вас в паспорті є віза, то можна.
-
якщо на візі пише multi то нічог о не втратите
-
Привіт! Хто приіхав до Канади з України с дитиною, що потрібно? Які документи потрібні?
-
Доброго вечора! Може в когось є інформація стосовно університету в Торонто чи є прорамма для українських студентів?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка таке питання, якщо є обмеження для роботи по здоров‘ю, як можна дізнатись, чи зможу я з таким діагнозом влаштуватись на роботу? Захворювання пов’язане з неврологією.
-
Усі обмеження, якщо вони будуть, будуть написані у ворк перміті
-
Добрий вечір, підкажіть скільки часу ви чекали на запит на паспорт для дитині, після того як надали погодження батька на подорож до Канади?
-
Тільки в цей момент, я вже буду в Канаді, і є варіант що без роботи, якщо будуть жорсткі обмеження. Хотілось би проконсультуватись зі знаючою людино перед тим як їхати, питання було в цьому.
-
Привіт А як в монреалі з безкоштовним готелем по приїзду, це діє? Чи тільки в манітобі?
-
Ось
-
Вище скрін навіть
-
Ключове «англійська мова майже вільна». Без мови air brakes важко здати
-
@dmaks0909, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Без мови що у Франції що в Канаді однаково погано жити
-
Хто небудь давав в страхову витяг з української страхової В мене страхова запросила цеї документ
-
Привет всем!Моим двум подружкам нужна работа на старт.Рассылают уже 3 недели резюме,ходят спрашивают и на прямую и пока без результатов.Может кто то советом или работой.Всем продуктивного дня!
-
Не можешь ответить по делу,можешь всегда пройти мимо😉
-
З русо і далі будуть 'спрашувать'
22 Jan 2023, 19:22
76314/123998
about a minute ago