Українська Канада
-
Бо в Канаді простіше пройти і медогляд визнають, з Польщі є випадки що не визнають, тоді потрібно буде додатково проходити щей в Канаді, тому краще зразу тут.
-
Доброго дня. Ми з чоловіком тільки прилетіли пів року назад та почали тут лікування від безпліддя. Може хтось летить з України в березні та зможе взяти з собою ліки з України? Я зроблю замовлення в ближній до вас аптеці, а ви заберете самі. Я оплачу всі незручності та зможу забрати вас в аэропорту Торонто. Якщо що, то можу забрати і з Монтреалю чи Оттави.Вибачте ще раз за турбуваняя. але на жаль тут ліки які мені потрібні коштують утричі дорожче. Рецепт теж є. Дякую
-
Про концепцію національних держав в Європі. Ви ніколи не станете Поляком або Німцем в цих країнах, навіть після отримання громадянства. Завжди будете «з іншої країни». А в Канаді вже багато років діє концепція мультикультуризму, яка вітає інші національності, культури, та мови. Подивиться на диаспори інших національностей тут.
-
Так думаю не тільки я, арабам та іншим щось не заважає це, чим я гірший? А страх бути вічно «чужим», це якісь комплекси, тут краще до психолога сходити.
-
Ваші особисті цінності або їх відсутність ми не обговорюємо )
-
Ну не стану поляком далi що? Менi норм.
-
Ну мені легко, я не боюся ось бути «чужим», просто часто бачу ниття про те, що в Європі ми будемо вічно чужими, а в Канаді свої, тому що крана мігрантів, ось і відповів вам, не засмучуйтесь ) Зараз 2023 рік, глобалізація, які ще чужі чи свої? Це все у голові.
-
Порівнювати себе з іншими та давати непрощені поради - це скоріш комплекси, з якими легко точно не буде.
-
Ну Польша то приклад, я у Великій Британії
-
Так тим паче. Уряд Великобританії відрізняєтся неаби яким шовінізмом. То що у вас біла шкіра та український паспорт, але про висилку імігрантів в Руанду та БорисДжонковський постколоніалізм ви взагалі хоч щось чули?)
-
і як з акцентом? у мене родичі там працювали, казали що воротять носа коли починаєш говорити. мало того що англійський акцент то ще та забава в порівнянні з канадським, так ще тут в Канаді поки ніхто з знайомих які взагалі не можуть хау ду ю ду скласти не жалівся на відношення до знання мови.