Українська Канада
-
Дорогі друзі ,вибачте за таке прохання.може у когось є така можливість допомогти мені з 2 дітками 🙏 З цією клятою війною залишилася без роботи.... Будемо дуже вдячні за допомогу ❤️🙏 5375411417420028 Монобанк
-
Менi потрiбно зробити на мiсяць, поки не зроблю собi канадськi права. Цiкавить iнформацiя по Онтарiо, а точнiше по Оттавi
-
Добрий вечiр, пiдкажiть будь ласка чи хтось робив страхування авто на украiнськи права?
-
Доброї ночі , підкажіть , щоб зробити загран паспорт в Канаді , які потрібні документи ?
-
Скоріше всього Польщі польською поштою, повернення не можливе і Україну
-
Укрпоштою?
-
Не знаю, бо жодної інформації не надають. Сподіваюсь ще, що десь знайдуться. Ще клала конверти на кожен паспорт для відправки назад. Відправляла туди поштою польською (курьером), отримали вже на другий день.
-
Дякую за відповідь
-
Чому вирішили переїхати ?
-
Відправляли звичайною поштою, тільки потрібно оплатити зворотню доставку через банк, так як вони користуються іншою компанією.
-
Вже є адреса. Дякую!!!!!
-
VFS Global Canada Visa Application Centre 910 60 35 74 maps.app.goo.gl/744CjykFNpJC49bH9 Точна адреса в Мадриді. Як туди відправляти поняття не маю🤷♂
-
Доброго вечора. Не можу знайти відповіді. Знаходжу тільки питання:( В мене два питання: 1. Хто відправляв паспорт на вклейку візи з України до Польщі? Як це зробити? 2. Хто відправляв з Іспанії до Мадриду? Можливо є ссилки, я на сайті посольства не знайшла навіть адресу, тільки ціни, але що і до чого не знаю. А крок НАДвідповідальний, бо то паспорт.... Може через те що в голові балаган, чи через те що з телефону тільки можу. Але я розумію, що не справляюсь з цим без сторонньої допомоги, а дні минають, так і місяць пройде (
-
Ніхто ніде не може якби 100% показати де саме це пише, але дуже часто чую що на сім'ю 10000
-
взагалі кожен хто зібрався в Канаду не на тиждень до знайомих і назад мав би перечитати все що там запінене
-
Дякую 🙏
-
вгорі чата запінено море корисної інформації, включаючи лінки на всі програми всіх провінцій
-
А же можна почитати ці програми ? Підскажіть будь ласка
-
Подали заяву на дідуся ще 14 листопада , досі немає листа для біометрії, хоча подавали сімейну заявку бабусі прийшов, це нормально підкажіть будьласка ?
-
Скоріше навпаки. У багатьох провінціях спецпрограми для різного роду робітників, почитайте програми
22 Jan 2023, 19:22
7653/124169
2 minutes ago