Українська Канада
-
Це для інших послуг платно? Бо я не міг зрозуміти
-
Безкоштовно)
-
Хто подавав заявку, як довго обробляється?
-
Оце ж я думаю, що ніби ж безкоштовно. Просто на сайті вказано було, та й так подумав. Дякую
-
На сайті
-
Біо по cuaet безкоштовно здається. Впродовж двох тижнів приходить на пошту дата і час коли потрібно з’явитись
-
Ну і перед нами ще один знайомий записувався, то його записали на кінець лютого)
-
Мда...(
-
Нас в грудні записали на 2 лютого. Знайомого на початку січня записали на кінець січня. (Якщо ви про Львів)
-
Там дуже велика черга на здачу. Ми в Листопаді записали людину на 28.02. Щоб отримати виплати від Канади треба вїхати до 31 Березня.
-
Я про Львів.
-
Подскажите пожалуйста такое авиакомпании Лучше Лететь в канаду???
-
навіть якщо вдвічі підвищать, в Україні все одно вигідніше працювати в it
-
Все дуже відносно, буває так, що люди скасовують візит, бо не хочуть чекати в мають можливість виїхати за кордон, то з’являються місця на ближчі дати, інколи і на кінець тижня
-
а уявіть як живучи в уганді буде вигідно працювати. зарплатня та ж, а на 100 доларів там будеш жити як король
-
Ось тільки Україна для мене рідна країна, яка більш-менш цивілізована, і перебуває в Європі.
-
Ми летіли Air Canada, спізнились на пересадку в місті Торонто бо оформляли перміти, і нам дали безкоштовні квитки на наступний рейс, так що) для мене це топ компанія😅🔥
-
Привіт усім ..підкажіть будь ласка якогось хорошого мобільного оператора , щоб ціна була адекватка і вистачало інтернету.? І чи є у них безлімітний ? Дякую за відповідь
-
А за шо їй бан? За мову?
-
🔫 Veronika кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @step_to_infinity, @losarie, Юрій, @I00500 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 19:22
76621/123823
about 6 hours ago