Українська Канада
-
Нащо ви мене ображаєте, онлайн у новоприбулих не працює.
-
Я ж, написав 210. Нащо ці всі відео якщо у новоприбулих revenue аккаунт не працює, і декларацію в перший раз треба винятково на папері відсилати
-
www.reddit.com/r/CESB/comments/hmd2le/getting_err210_when_trying_to_register_my_cra/
-
Не працює netfile без аккаунту
-
Здравствуйте можно пожалуйста сайт для забронирование отелю на две недели? В канаде
-
Лише Онтаріо ? Можу допомогти в Альберті або в Саскачевані
-
Прочитайте правила групи, бо заблочуть за їх невиконання
-
Можете допомогти мені у Калгарі?
-
Я привів докази що так, електронно надати першу декларацію не можливо, а ви тут якусь бкздокпзову дичину доводите.
-
Ні, це не так. Вам не потрібно мати netfile code. Тисячі людей подають першу декларацію онлайн. Є купа сервісів, які це дозволять зробити.
-
Тільки за минулий тиждень отримав понад 20 запитів про переїзд з Онтаріо до Альберти та Манітоби.
-
Ви вводите людей в оману, першу декларацію можна надіслати тільки на папері.
-
А як так швидко повернули кошти з оплатків? Хіба їх не після періоду декларування повертають? Десь влітку
-
Ще раз до всіх: якщо хочете подавати свою податкову декларацію паперово, вас ніхто не зупиняє. Але на сьогодні є купа безкоштовних онлайн сервісів, які акредитовані CRA, і ви можете подати першу декларацію онлайн. Наголошую: БЕЗКОШТОВНІ онлайн сервіси.
-
Вибачте, але за поширення фейків, вас буде suspended
-
Але таке, можете відсилати паперово.
-
Я особисто подавай свою першу декларацію через wealthsimple у 2018
-
Ви або щось не так робите або спеціально тролите тут. Тільки за минулі вихідні волонтери помогли більше сотні людей подати декларації онлайн.
-
Народ, хто ще у Європі, але вже має резюме під вакансії, користуйтеся virtual phone number сервісом. Вказуйте у резюме канадський номер. Також вказуйте, що ви eligible to work in Canada as I hold an open work permit. Один з сервісів для телефону тут play.google.com/store/apps/details?id=com.enflick.android.TextNow
-
ну тут однозначно - крутіше США
22 Jan 2023, 19:22
76650/123825
27 minutes ago