Українська Канада
-
взагалі кожен хто зібрався в Канаду не на тиждень до знайомих і назад мав би перечитати все що там запінене
-
Дякую 🙏
-
вгорі чата запінено море корисної інформації, включаючи лінки на всі програми всіх провінцій
-
А же можна почитати ці програми ? Підскажіть будь ласка
-
Подали заяву на дідуся ще 14 листопада , досі немає листа для біометрії, хоча подавали сімейну заявку бабусі прийшов, це нормально підкажіть будьласка ?
-
Скоріше навпаки. У багатьох провінціях спецпрограми для різного роду робітників, почитайте програми
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка які сторінки з Consent Form для подачі вклейки дитячої візи потрібно заповнити ?
-
Так всі з WP, не важливо який вид візи
-
Я знаю щонайменше 6 осіб що з візітор візою і вп)
-
Та от дощ на вулиці, і я тут, ми вище це обговорювали так
-
о Оксано, Ви ще тут)) Юлія правильно пише, і мені вище в чаті прояснили як це працює - тому і кажу шо вирішили😅
-
Нічого не вирішили, є правила, і Юлія повністю права
-
вище в чаті це вже вирішили, читайте уважно
-
Нічого подібного. Де ви цю інформацію знайшли? З візитор візою всі отримують ворк перміт в аеропорту, навіть ті, хто не просив.
-
Вітаю. Чи можна брати з собою цигарки та стіки на iqos? Якщо так то скільки, і чи в валізу чи в ручну поклажу? Дякую!
-
Дякую. На досвід PR я так розумію розраховувати не варто?
-
Доброго часу, спільнота. Чи можливо взагалі влаштуватися в Канаді на роботу (низову), якщо у мене з собою відсутні мої документи про навчання?
-
доброго дня, заповнюю зараз заявку на візу, бо летіла по фоіл лес. Підскажіть будь-ласка що у цьому розділі поставити? Returning Worker чи Other? та якщо друге, то як правильно описати. І яку дату ставити у "indicate how long you play to stay?" просто сьогоднішню?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка хто пожавав паспорт на вклейку візи у Молдові. Скільки часу займає цей процес?
-
Підкажіть будь ласка, така ситуація: свій паспорт чекаю вже з вклейкою. Дитині ( 15 років) запрошення так і немає. Чекаємо. Якщо я поїду, а потім повернуся по неї ( після 31.04) вона ж може знаходитися на території Канади? ( Я розумію, що не буде фін допомоги і ТД.) Ворк пермід по суті ж то їй і не потрібен
22 Jan 2023, 19:22
7667/124014
about 5 hours ago