Українська Канада
-
Ну Канада це соціалізм якщо порівняти зі Штатами. Бо цей захист найбідніших не береться просто з повітря, а береться від тих хто платить великі податки. То це ж принцип соціалізму відняти та поділити
-
www.facebook.com/groups/298340710371684/permalink/2053749194830818/?mibextid=W9rl1R
-
Не тільки, ще є поліція, яка працює, а не кришує.
-
Я в першу ніч не могла заснути - думаю «капець, стрьомно, хата закрита лише на скляні двері» як вони тут зробили низький рівень злочинності? Бідним людям є шо їсти і нема сенсу ворувати?
-
чи можливо буде забрати ворк перміт після 31-го березня? віза туристична, але коли подавався то просив work permit
-
100 капіталізм 😂😂 Ще такого ніде не чув
-
Здравствуйте у меня вопрос? В аеропорты пустят без вакцинации не нужны какие то про коронавирус, ограничения сняты?
-
Мій колега приїхав до Канаді із Франції. Потім імігрував до Штатів. Він дуже добре порівняв Канаду та Штати. US is about money. Canada is about people
-
Так це у будь-якій країні із гнучкою системою податків.
-
У Канаді хто працює (і чим більше отримує-тим більше платить податків), той годує дармоїдів, все просто.😁
-
Питають
-
Щеплення від ковиду в Канаді десь питають? Я дома не робив. З цим будуть проблеми (при працевлаштуванні)?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, хто скільки чекав на вклейку візи у паспорт? Я розумію, що то мабудь від місця залежить, але все одно) Планую робити це у Лондоні, а мені додому нагостини скоро летіти. Хвилююсь;(
-
Добрий день А як виглядає лист з візового центру коли паспорт можна забирати уже з вклаїною візою?
-
Дякую)
-
У Варшаві,від тижня до місяця+
-
А візьми просто їм подзвони на гарячу лінію,і запитай,що з паспортом. Я так в Варшаву дзвонив,то сказали,що до чого,і де паспорт
-
Це як?
-
Для таких випадків добре мати 2 паспорти
-
Лист на пошту з vfs global із ключовою фразою «ready for collection”
22 Jan 2023, 19:22
76758/124021
about 4 hours ago