Українська Канада
-
Із вашого повідомлення зрозуміло, що у вас паспорт ще дійсний. Тому подавайтеся на візу. Одночасно виробляйте новий паспорт, поки прийде запит від посольства, ви вже матиме новий паспорт та вклеїте візу в новий. Не важливо, якщо у анкетах буде номер старого паспорту.
-
Зрозуміло ! Щиро дякую за відповідь ❤️
-
Багато людей плутають Канаду та США де дійсно багато роботи за кеш. Тут все інакше. Краще одразу шукати нормальну та не гаяти час на пошук мутних варіантів.
-
Приввт всім зараз де перед прильотом не потрібно заповнювати arrive can, нічого ж не змінилось?
-
Не треба
-
Добрий день підкажіть будьласка воркперміт дають після 31 березня,дякую
-
Це недуже добре
-
Тоді мусите заїхати перед 31 березня
-
У мене visitor
-
Тобто на візі пише "Worker"
-
Ворк віза?
-
Якщо ворк віза є вже то так, по приїзду
-
Якщо є Letter of Introduction, то дають не дивлячись на те чи візітор це віза чи ворк
-
Доброго дня! Чи мав хто небудь успішний досвід повторної подачі і отримання візи якшо попередня закінчилася ?
-
Хто вам таке сказав? Ви десь бачили офіційну інформацію від уряду Канади по цьому питанні?
-
Так, це той лист
-
То мабуть це?
-
Дякую,це на 99%
-
Я подав позавчора через WealthSimple свою нульову декларацію, вчора CRA мені прислали Notice of Assessment. Якщо маєте бажання заповнювати на папері, то заповнюйте)
-
Це не офіційно, а Ви бачили інформацію, що Visitor може заїхати після 31.03 і отримати дозвіл? Власне, що якщо є Letter of Introduction для нього може буде виняток. Не всі той лист мають.
22 Jan 2023, 19:22
76838/123822
about an hour ago