Українська Канада
-
У когось є досвід що буде якщо заново заявку подати не вклеївши попередню візу (багато часу сплило, хвилююсь чи дійсне запрошення) Що буде, чи підтвердять нову заяву, чи це дивно що людина заново подалась
-
Вітаємо, SV! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Чи має прийти ще якийсь додатковий лист чи повідомлення?
-
Доброго дня, потрібна ваша інформаційна допомога, я відправила паспорт на вклейку але забрати маю його сама з візового центру, мені на мій особистий аккаунт ircc, прийшло повідомлення Poe introduction letter - WP, це означає що я вже можу реєструватись в vfc global і забирати паспорт?
-
Там англійська? Де цей номер взяти? Я написав у кризис форму прохання прискорити дітей і що нас робити, але не знаю чи відповідають вони на пошту, а часу залишилось обмаль.
-
Має прийти лист на електронну пошту з vfs global, в якому буде написано, що Ваш паспорт повернувся у візовий центр і готовий до видачі
-
Доброго дня canada-ukraine.notion.site/CUAET-d41458de6075421b831c8e39c818a294, тут є інфа. Але треба робити все оперативно дуже, бо програма закривається до кінця місяця і ви не встигнете можливо вже.
-
Почитати правила групи для початку 😁
-
Добрый день. Мы семья из Украины из г.Бахмут, подскажите пожалуйста, с чего начать ,как выехать в Канаду ? Буду очень благодарна за помощь.
-
Спасибо большое
-
в Ютубі по запиту 'Заповнення CUAET' є багато відео, по них можна заповнювати
-
Подскажите пожалуйста с какой суммой денег вы выезжали ,какая примерно сумма нужна.
-
Я не успела прочитать ,простите ,меня из группы выбросило
-
Добрий день усім, підскажить якщо брати нерухомість в іпотеку в Канаді то на сьогодні потрібно для нерезидента прожити по новим правилам три роки для надання кредиту под іпотеку?
-
Англійська +1-613-321-4243 (майте на увазі, там час по Торонто) Багато було випадків, що приносили паспорти і після 6 місяців після запрошення і все вклеїли
-
+16133214243 6:30-19:00 Время по Оттаве . Языки, английский и / или французский. Подготовить: номер аппликации дату рождения, место рождения, имеил, телефон , адрес проживания.
-
Так, я чув за таке, але буде дуже погано якщо не вклеють, а програма вже закінчиться. Мені не важно заново заповнити анкети, біометрія здана, місяць-два зачекати можна. Та може бути накладка
-
дякую!
-
А з чого дзвонити київстар начебто 30 грн/хвилина у роумінгу буде, якщо там чекати хвилин 20 треба підготуватись. Краще б звичайно підтвердження по имейлу мати, що висилайте, вклеїимо
-
Ви краще все ж подзвоніть. Я чекала на реквест 4,5 міс, наприклад. А беклог із заявок тільки зростає
22 Jan 2023, 19:22
76899/124825
44 minutes ago