Українська Канада
-
нема гарантії що вам з візітор візою дадуть ВП
-
31 закінчується програма для подачі на КУАЕТ, але не для тих хто вже подався
-
надіюс ваша правда
-
Чувак писав десь що жив в НЛ півроку в готелі, та ще подруга казала що НЛ взагалі бомба
-
Всім привіт. Маю питання з приводу страхування авто в Онтаріо. Чи можливо врахувати український стаж водіння авто? Може хтось із спільноти працює у страховій компанії та може підказати де краще застрахувати авто не за всі кошти світу)
-
Яким чином вам зарахували водійський стаж? В оттаві страхові кажуть, що враховують лише американський або канадський стаж
-
Дівчинка сплутала туризм та імміграцію. Якщо б вона платила за житло, вона б сказала все навпаки.
-
В мене 2 таких було. Доплату з вас візьмуть якщо більше 23 кг (але не більше 32 має бути). В аеропорту вам скажуть де та скільки платити. Постарайтесь не бути в кінці черги.
-
Квебек. Мені заразували 249 місяців стажу водіння в SAAQ. Страховка, Intact - 80$ міс. Лише цивілка Зараз отримав квакське посвідчення, обіцяли, що буде ще дешевше
-
в квебеці щоб обміняти потрібно так само скласти обидва іспити… працівниця подивидась на мій пластик, поцікавилась, що 20 років стажу, і сказала ок, усе зараховуємо… але квебек, це взагалі окрема історія. Class 5 єслі шо
-
Так. Мені теж зарахували водійський стаж і я склав іспит на full G
-
А в онтаріо шоб обміняти посвідчення потрібно складати іспити теорію і практику?
-
Є. Вклеюють. Нам foil less поміняли на Visitor. Подавались з Канади.
-
Це не страхові зараховують у квебеці, а тіпа наших мрео - SAAQ - société d’assurance d’automobile de Québec
-
@elgalyan, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
це у адмінів вже така реклама? 0_о
-
Це у Канаді
-
Доброї ночі всім) Злючий як собака. Будь ласка підскажіть хто може був в подібних ситуаціях. Чекаю на підтвердження с vsf ще з 7.02 тоді здав пальці. Я розумію пройшло відносно мало часу. Але тоді зі мною теж сама здавав ще одни хлопець. Йому прийшло смс 20.02 що може везти свій паспорт Фінал по всьому в нього вже 6.03. А в мене тільки fingersprint completed Може кризову зафігачить? Добрі люди допоміжіть добрим словом🤞🏽
-
А якою авіакомпанією ви летіли і звідки?
-
Будапешт-Франкфурт-Торонто. Lufthansa+Air Canada. У всіх однакові умови.
22 Jan 2023, 19:22
77025/125155
5 minutes ago