Українська Канада
-
Ви забанили користувача @УК, ця людина допомогла багатьом в чаті з отриманням дитячих віз без запиту, вона не займається сама відправкою паспортів, а лише радила людей , які це роблять, я теж за її порадою отримала візи дітям без запиту. Поверніть її будь ласка в групу.
-
Є. В Ньюфаундленді. Люди живуть безкоштовно в готелях набагато довше ніж 30 днів. Плюс безкоштовне триразове харчування. Плюс неймовірна підтримка від організації ANC в будь-яких питаннях для всіх, хто сюди приїхав. Такої потужної підтримки та супроводу як в Ньюфаундленді точно ніде більше в Канаді немає.
-
А можна трошки поконкретніше про допомогу? Як нею скористатися ?Є якісь контакти волонтерів ?І чи немає там такого,що постійно немає місць ?Як наприклад в Галіфаксі, безкоштовний готель є,але місць немає ,і дають його тільки на два тижні,якщо добре потрапиш,а то і на 3 дні ...
-
Є сайт цієї організації. Там є електронна адреса, на яку можна надіслати листа, і є номер телефону. Зустрічають в аеропорту незалежно від часу доби, везуть в готель, дають один день відпочити/відіспатись, а далі знайомлять з кейс-менеджером. Це працівник ANC, який опікується вами: допомагає з оформленням всіх необхідних документів, записує в чергу на медогляд та в чергу на отримання сімейного лікаря, знайомить з іншими працівниками цієї організації, які відповідають за різні сфери. До цієї людини можна звертатися з будь-якими питаннями і він підкаже як та допоможе вирішити їх. Одним словом, ця організація допомагає новоприбулим адаптуватися і розпочати нове життя без зайвого стресу. Поки що, наскільки я знаю, то немає якогось конкретного терміну проживання в готелі. Знаю, що є люди, які живуть в готелі вже 5 місяців. Ті, хто вже переїхав з готелю в орендоване житло, всеодно можуть продовжувати звертатися до кейс-менеджера у вирішенні питань. Тут дуже потужна підтримка. Просто в повідомленні всього не опишеш, я й так багато настрочила.
-
Ви забанили користувача @КУ чи @УК +30965356303 ,ця людина допомогла багатьом в чаті з отриманням дитячих віз без запиту, вона не займається сама відправкою паспортів, а лише радила людей , які це роблять, я теж за її порадою отримала візи дітям без запиту. Поверніть її будь ласка в групу.
-
Якщо є знання англійської мови, то знайти роботу не виникає якихось великих труднощів. Але все ще й залежить від того, що саме конкретна людина шукає. Те, що одному підходить, іншому категорично не підходить. Тому це дуже все індивідуально. Люди переїжджають з однієї провінції в іншу, або і взагалі з Канади їдуть, бо не розрахували свої сили, не були підготовлені до умов, в які потрапили. Перед тим, як приїхати в Канаду, не дізналися більш детально про особливості тієї чи іншої провінції. Ну і незнання мови теж дуже сильно впливає на пошук роботи. От зараз почалися безкоштовні курси ІТ, після яких дають сертифікат і допоможуть у пошуку роботи. Але, щоб потрапити на ці курси, необхідно було пройти тест на знання англійської мови. Бо толку сидіти на курсах, якщо нічого не розумієш. Перед тим було, здається, навчання для будівельників. Але знову ж таки потрібне хоч якесь мінімальне знання мови. На рахунок житла. Вчора я заходила на Маркетплейс і якраз дивилася на оренду 2бедрум ціни були від 950. Було і за 1400, 1500. Залежно де саме, і що саме: бейсмент, апартамент чи окремий будинок. Так, ціни трохи підросли порівняно з тим, що було 2 місяці тому. Зрештою, можете самі подивитися і порівняти ціни на житло в Сент-Джонсі і в містах інших провінцій.
-
Добрий день , я перебуваю в Оттаві , підкажіть будь ласка перевірених людей з влаштування на роботу в Оттаві (склади і т.д.), тому що всі просять спочатку заплатити і трохи страшно. Дуже чекаю відповіді, дякую.
-
Не зрозуміла
-
Привіт) а як з вейпом? Перевозити можна рідини до вейпу?