Українська Канада
-
так готуватись мають прибуваючі, працюючи та накопичуючи кошти за той час що є, щоб орендувати готель самим, а не сподіватись на благодійність
-
Навряд чи. Багато людей все ще чекають на свої візи, і будуть прибувати по мірі їх отримання. Ну і після потепління можна очікувати збільшення потоку чоловіків, які виїхали з України полями/лісами/річками.
-
Полями, лісами, річками … 😳
-
Швидше за все, ні. Знаю людей, яким вклеювали і через 1,5 місяці, і пізніше.
-
Підкажіть, якщо пройшло більше 30 днів з дати отримання листа на вклейку візи, чи не відмовлять тепер у вклеюванні?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка через які турфірми відправляли на вклейку? Які ціни?
-
Заїхали 11.03. візи всім хто з нашого літака очікував в холлі видавали на три роки з дати заїзду.тобто 11.03,2023-11.03.2026
-
Може не візи, а ворк перміт? А в кого паспорт закінчувався раніше, тому як?
-
О. Це гарна новина. Дякую
-
Я знайшла курси в тг каналі Freeforua, де публікуються різні курси для українців, точно знайдете щось для себе
-
Цікавить, чи є в групі хто летить 28.03 о 13:15 з Варшави в Монреаль, пересадка в Мюнхені Lufthansa? Моя мама прилітає, перший раз летить, можливо хтось летить цим рейсом - відгукніться, будь ласка. Переживаю за пересадку в Мюнхені, щоб підказали як пройти.
-
Так,ворк перміти)
-
сказав що персони котрі приїхали завдяки cuaet зможуть отримати постійний статус .. може щось підкажете, люди які там зараз ?))
-
youtu.be/yVq4VXexXko
-
Ну так можуть по діючим програмам
-
В Канаді наче вже і так зляться що нас так легко пустили
-
Не потрібно очікувати від Канади ще якихось більших кроків щодо послаблення імміграційних критеріїв саме для українців. CUAET це вудка, а рибку вже самі тягніть, якщо хочете.
-
та було би дивно якби не могли по провінційним чи іншим виконавши привила
-
Ехо дійшло, але по факту поки ніяких змін
-
Він нічого нового сказав, всі можуть отримати статус постійного резидента, якщо виконають умови програм.
22 Jan 2023, 19:22
77218/123823
about 3 hours ago