Українська Канада
-
Все вірно дали вашому колезі,
-
а в цьому листі саме термін діїї ворк перміту чи просто термін цього листа letter of introduction? тому що мій коллега мав термін листа один, а ВП дали з початковою датою коли саме прилетів в аеропорт
-
Дякую!
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Кожному, окрім дітей. Або якщо у вас є документ що дозволяє вам чинити від імені іншого
-
Привіт, скоро їдем в Канаду шось не можу знайти інформацію чи для сімї на один рахунок можна отримати допомогу чи треба кожному відкривати ?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, ми плануємо летіти з кішечкою. Які складності та підводні камені можуть зустрітися у зв'язку з цим? Летіти плануємо до Вінніпега. Чи є проблеми з орендою житла у разі наявності кішки?
-
Дякую
-
Іі можуть перевірити авіакомпаніі
-
та ще одне питання, чи потрібна обов'язково страховка для в'їзду до Канади?
-
якщо комусь буде цікаво, вигідна парковка біля аеропорту Торонто. їхній драйвер на вашій машині відвозить вас до аеропорту, так само зустрічає. 10 доларів на день www.parkforu.com/
-
Вінніпег
-
В якщо обрати Манітобу то в яке місто летять?
-
Тільки не через Лондон
-
Що в вашому розумінні «простіше»? Найпростіше це завжди прямий рейс
-
Щось я не згоден з цим.
-
підкажіть, будь ласка, з кракова до монреалю, через яку країну простіше летіти? І чи є зараз у канаді обмеження по ковіду?
-
14 листопада віддали паспорти Сьогодні доставили кур’єром
-
Коли відправляли паспорти? Від одних чув шо дата візи починається вже з дати паспорт реквест, іншим пізніше, якщо з затримкою відправляешь?
-
Та в нас питання було трішки інше, але то ладно
22 Jan 2023, 19:22
7728/124779
about a minute ago