Українська Канада
-
Так, найкраще зробити оцінку через WES, course by course. Але для ЕЕ вона не підійде.
-
Читай закони, Юля У всій Канаді
-
Хто робить таки переклади? В яку фірму краще звернутись? WES?
-
Французька офіційна у Квебеку і Нью Брансуік (це єдина двомовна провінція). У всіх інших офіційна англійська.
-
Так, приниження франкомовних українців детектед
-
WES пише таке... WES does not evaluate occupational study, trade qualifications, short-term professional development programs, or work experience.
-
Я їх знаю, дякую. Французька є офіційною мовою Канади незалежно від провінції ☺️
-
Підкажіть, де краще підтвердити кваліфікації/диплом в Канаді?
-
У вас диплом який? Коледжі чи університет? WES не оцінює ваш досвід, а тільки відповідність освіти до канадського еквіваленту.
-
За ПТУ нічого вам не скажу.
-
З цього чату хоч хтось отримав вже 500$ housing benefit? Після подачі заявки тиша
-
В мене є діплом університету і диплом ПТУ. Зараз для роботи діплом університету мені не потрібен. Але мені здається що діплом ПТУ прирівнять просто до закінчення середньої освіти. Якщо так, то платити з це 160$ не дуже хочеться...
-
Оцінка диплому через Wes вам знадобиться тільки для PR. Для роботи ваш диплом можуть навіть не дивитися, головне - ваш досвід. Якщо хтось з роботодавців і запитає диплом, то їм буде достатньо простого перекладу (можете звернутися в бюро перекладів онлайн). Щоб працювати в Канаді електриком, треба тут отримати ліцензію, ніяке зарахування українського диплому не допоможе. Вас можуть взяти на роботу, як помічника електрика, а через певний час (десь 10 міс) відправити на навчання. Для повної ліцензії треба пройти декілька таких курсів навчання. Але все це краще з’ясувати безпосередньо з роботодавцем.
-
@abwfthebest
-
таких більшість, це ж біженці, а не свідомі мігранти. Зовсім різні ситуації
-
Якщо вона не розмовляє англійською, то нафіга вона сюди їхати збирається? Ну, реально.....
-
Доводиться починати з не кваліфікованих робот(
-
В мене навіть в голову не влізає, як вони тут будуть себе забезпечувати....
-
Диплом потрібен для PR. Може зараз і не потрібен, потім знадобитися.....
-
Мені здається це трошки їх діло та відповідальність, а не ваша:) чи вам в Канаді вже тісно?
22 Jan 2023, 19:22
77310/124823
less than a minute ago